Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikten bir rica...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dogru yer burasi olmayabilir ama cidden her konunun disinda. Kuzenimin cok onemli bir tez projesi var, iletisimde okuyor ve bir anket hazirlamis, onu doldurursaniz sonuclari onun icin cok onemli. Boyle seylere ben de cok usenirim ama bu cok makbule gecer ve sorular cok basit en fazla 2 dk nizi alir.

Ricagimi yerine getirirseniz terazinize smaclari basarim.

thx.
Anket.
Mesaj tarihi:
8. sorunun secenekleri yetersiz olmus. mesela "o fotografin baskalari tarafindan gorulmesini istememek" gibi birsey de olabilirdi.

anket kisa bu arada. gozunuz korkmasin. 2 dakikanizi alir maksimum.
Mesaj tarihi:
ortalama cevapları tahmin ediyorum

listemde 150 arkadaşım var, günde 3 saat giriyorum, 8 uygulama kullanıyorum, tanımadığım bir insanla arkadaş oldum, listemde 5 senedir görüşmediğim insanlar var,
Mesaj tarihi:
DoruK said:
yaptım ben. ama eksikleri var anketin.

dogrudur, kendisine de bu fikirlerinizi iletirim, ama sanirim bazi sorular bariz ve garip gelse de onun isine birseyler icin yariyor. Belki bisi ispatlamanin pesindedir, bilemeyecem, tez yazmadim hic :D
Mesaj tarihi:
doldurdum. kısacık bişimiş zaten

bu arada,

Azmodai said:
Boyle seylere ben de cok usenirim ama bu cok makbule gecer..

kısmı tam bir "Ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum" tarzı olmuş eheh.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
Belki bisi ispatlamanin pesindedir, bilemeyecem, tez yazmadim hic :D

yok yok facebook kullanan insanların sonunda geleceği acınası durumu ortaya çıkarsın ve önce rusyada çıkacak bir yasayla tüm dünyada yasaklansın
  • Yeni Oluştur...