Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dogru yer burasi olmayabilir ama cidden her konunun disinda. Kuzenimin cok onemli bir tez projesi var, iletisimde okuyor ve bir anket hazirlamis, onu doldurursaniz sonuclari onun icin cok onemli. Boyle seylere ben de cok usenirim ama bu cok makbule gecer ve sorular cok basit en fazla 2 dk nizi alir. Ricagimi yerine getirirseniz terazinize smaclari basarim. thx. Anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 elime sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Doldurdum valla eğlenceli geldi nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaptım 57yL3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 75 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cok tesekkurler, hepinizin terazilerine smaclari basiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 8. sorunun secenekleri yetersiz olmus. mesela "o fotografin baskalari tarafindan gorulmesini istememek" gibi birsey de olabilirdi. anket kisa bu arada. gozunuz korkmasin. 2 dakikanizi alir maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 doldurdum 2 dakikami almadi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şuan facebook kullanmıyorum (belirtmem gerekti sdfds) ama eskiden vardı hesabım ona göre doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 vallahi verdiğim cevaplardan korktum. bağımlısı mı olmuşuz meredin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kullandiysaniz kisa bir sureligine bile olsa yapacaginiz katkinin faydasi cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaptım ben. ama eksikleri var anketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kullanmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ortalama cevapları tahmin ediyorum listemde 150 arkadaşım var, günde 3 saat giriyorum, 8 uygulama kullanıyorum, tanımadığım bir insanla arkadaş oldum, listemde 5 senedir görüşmediğim insanlar var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 DoruK said: yaptım ben. ama eksikleri var anketin. dogrudur, kendisine de bu fikirlerinizi iletirim, ama sanirim bazi sorular bariz ve garip gelse de onun isine birseyler icin yariyor. Belki bisi ispatlamanin pesindedir, bilemeyecem, tez yazmadim hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hadi hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 doldurdum. kısacık bişimiş zaten bu arada, Azmodai said: Boyle seylere ben de cok usenirim ama bu cok makbule gecer.. kısmı tam bir "Ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum" tarzı olmuş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Azmodai said: Belki bisi ispatlamanin pesindedir, bilemeyecem, tez yazmadim hic :D yok yok facebook kullanan insanların sonunda geleceği acınası durumu ortaya çıkarsın ve önce rusyada çıkacak bir yasayla tüm dünyada yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaptık bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bende yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yaptik bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben de yaptım terazime tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Daha uzun birşey bekliyordum, katlanırım dedim de 10 soruluk birşeymiş. Çok da bayıcı sorulardan oluşmuyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 facebook kullansam doldururdumda bana göre sorular değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yaptım anketi, bitirdikten sonra da düşündüm niye kullanıyorum ki facebook'u silsem mi acaba diye düşündüm=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar