Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bi druid levellıyorum. ne zaman cat forma geçsem, track humanoids açılıyo. kapatıyorum none diyorum gitmiyo. bikaç defa none tıkladıktan sonra gidiyo. bi reju atıp kedi oluyorum mesela tekrar. hoop gene track humanoids. ne kadar none yapsam faydası yok. zaten form deiştirmesem bile bi süre sonra bi bakmışım otomatik açılmış. napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Add-on sorunu gibi geldi bana. Bende farklı bir track açık değilse otomatik açılıyordu sadece cat formda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aynı sorun bende de var. Ne zaman girersem gireyim track humanoids açık. Büyük ihtimalle bug dır ve expansion ile düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çok uyuz bişi o said: /run SetTracking(nil); #showtooltip /stopmacro [form:3] /cast Cat Form /stop casting Söyle bişi yardım edebilir lakin 2 kere basman lazim shape oldukdan sonra said: /run SetTracking(nil); Tracking i kaldıran kısmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 iyi de beyler bu bayadır böyle..ben alıştım her seferinde manuel düzeltmeye :) lan yoksa addondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bende öle çok fazla addon yok bi q.helper bi cartographer o kadar ama gene sürekli düzeltmek gerekio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben minerım öyle bi sorun yaşamıorum hep ora track açık kalıo (track minerals mı ne işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar