Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 siren sesiyle saygı duruşundayken dışardanda yoldan arabalar korna çalmaya başladılar birden o arabaları duyunca bende çok fena oldum nedense gözlerim doldu... sana layık değiliz ama olmaya çalışıyoruz atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ardeth said: huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 dory said: ülke tarihinin en onemli insaninin kahramanliklarini degil, ickisini sigarasini film yapan bi ülkede yasiyoruz biz. Ardeth said: huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 şu can a laf atanları anlamıyorum haa bu adam sizden daha atatürkçü değilse .. beni sım sıkı sarsınlar kefenlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 O siren sesi hala tüylerimi diken diken eder. Sınava gidip gelirken yolda hep, O'nu sadece 10 Kasım'da adam gibi andığımıza mı, yoksa O'nu asla tam olarak anlamadığımıza mı utanacağımızı düşündüm. Nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Llama said: şu can a laf atanları anlamıyorum haa bu adam sizden daha atatürkçü değilse .. beni sım sıkı sarsınlar kefenlesinler aynen ... bizim topluma laf anlatırmıyor genelde. bir şeye saplandılarmı dier şeyleri görmek istemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim ilk sayfada 2 postum vardı. hadi ikincisini geçtim. önemli topik olduğundan başka konuya kaydığımdan silmişsinizdir de ilki neden silindi? bi kaç admin ve mod olduğunda özel mesaj atmak istemedim burdan sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 İlk kez 10 kasım 09.05'te sokaktaydım ve ilk kez olduğuna pişman oldum. 09.05'te sokakta ve caddede tüm araçlar durdu ve bir sinek bile uçmuyordu, hayat durdu resmen ve o siren başlayınca insanın içi cız etti, sanki Ulu Önder demin yeni ölmüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar