-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Son 2 gündür msne giremiyorum aynı zamanda Internet Explorerda çalışmıyor.Msn onarmaya fln çalışıyor başarısız olup sorun yanlış proxy veya güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir vs diyor.Firefoxdan gayet girebiliyorum heryere.Varmı böyle bişey yaşayan çözümünü bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Internet Explorer'ın proxy ayarları bozulmuş olabilir. Bir baksana onlara. Denetim Masası'nın İnternet Ayarları şeysinden giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İnternet Seçenekleri ? Ordan nereye bakıcamki bilmiyorum =/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bağlantılarda ayarlar vs var nasıl olması lazım onların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hatırlamıyorum abi, Windows yok elimin altında. Proxt şeyini kapat diğer normal yap işte. Açıp söyleyebilecek biri gelip anlatsın. MSN'e Pidgin gibi bir program ile bağlanmayı da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İnternet seçeneklerinden içerik'e gir, orda LAN ayarlarına gir ve proxy'nin üzerindeki tiki kaldır. Sonrada dns'yi temizle. Bendede vardı aynı problem böyle çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Denetim Masası > İnternet Seçenekleri İçerikte LAN ayarları diye bi seçenek yok abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İçerik Danışmanı Sertifika Kişisel Bilgiler diye 3 alakasız şey var altarındaki seçeneklerde birbirinden alakasız şeylere gidiyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Gelişmiş Ayarları Geri Yükle Yapmayı denesen ? Eğer daha önce kendin şahsi ayar yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar