Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papatya tacı

berdush

Öne çıkan mesajlar

bonepartcım teklifini inceledik ailece. karar: ben grup indiriminden faydalanmak istiom :D adı geçen arkadaşlardan bi yanar döner yaparsak ortaya sevinirim :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

eh ööle olsun da yormasın beni bu yaşta. walla yaş aralıı olarak 27-30. işi gücü olursa sevinirim, mutlaka esmer olacak. fazla şımarıklık gibi olmasın ama yakışıklı olsun be tabii ki (şimdi paticiklerden tapki yaacak, burası çöpçatan sitesi mi be diye ama napiim, bu kadar zeki ve espirili adamı bi arada bulamam başka bi sitede ;-) )[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

aman kalsın :D çocukla çocuk olmakla geçti ömrüm... tööbeliyim artık. yine de saol, düşünmen yeter.

*!ışığı söndürür, usulca kapıyı çeker ve çıkar*[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

yıkılmadım,ayaktayım,dertlerimleee başbaşayııım :D
half-breed immortal olmanın yararları, yaşlanma etkilerini geciktirir, ehueheueuue[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

hazo olmaktan iyidir.yok yani cazibem var o ayrı konu onu karıştırmayalım şimdi yani lütfen herkezin içinde özel konular bunalrda.cazibem olmasada o kadar kasmam yani[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

hoca estel gel bi dürüm bi tavla atak iddiaya girek natural ne kadar sürede kız tavlar diye bizde o sürede tavla atalım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

abi ouz her boka quote yapma..

ayrıcana ben tuzluk yapıorum başka bişi bilmem.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor

[Bu mesaj sLog tarafından 03 Mayıs 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...