Quatzal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bu telefondan memnun kalan varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Garanti kapsamı içersinde Nokialar hep iyidir. Garanti bitmesine yakın yada biter bitmez saçmalamaya başlıyorlar yalnız o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 sana oyle geliyor da olabilir şahsen 6600 kullanıyorum bundan once 7250i kullandım sapıtmadı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 beeeeğhh 7250 sux 6600 da elimde şu an 3300 ımı geri istiyorrum ben[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 3300 orjinal kulaklığı sağlam kaldıkça güzel mp3 telefonu sonuçta aldığımdan beri [eylül] her hafta yeni bikaç albüm çekip dinliyorum[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar