Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 obama'nın başkan olacağını 89 senesinde belirtmiştim. inanmadılar /bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bilgisayarlara ilerde ram ve işlemci yerine insan beyni takcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eregorn2 said: noturdam(yazılışını unuttum) da bi kehanette bulunmştu... dünyanın en büyük ülkesine farklı ırktan ve din den biri lider olcak die... Ohaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tamam küçük bi faillik yaşadım... abartmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zamanında Raksotek'den çıkan Nostradamus videokasetini unutmamış biri olarak bana pek de makara yapılacak bir mevzu gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 buda benım kehanetım hepımız bır gun olecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beware! Skynet is comin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 feci sallamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kehametleri birde şunlara soralım; /Summon AKP li müminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bu tür olaylara her daim inanmaya hazır olanların süper gerizekalı, evrim basamağının altbasamaklarından kalma, beyin kıvrımları fazla gelişmemiş canlılar olduğu konusunda bir öngörüde bulunabilirim.. yerseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 waooov öngörüde bulundu. dasaaa da kahinmiş millet, yehu! *tapınmaya başlar* kriz ne zaman biter? ergenekon davası nasıl sonuçlanıcak? tayyip ne zaman ölücek? michael jackson tekrar siyah olucak mı? noolcak bu fenerin hali? sayısal loto sonuçları? zeki müren de bizi görücek mi? mat261 vizesi soruları? eurovisionu kim kazanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iddiaya girerim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kadını devlet ciddiye almış Hitler ayağına gitmiş biz dalga geçsek ne yazar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıktı. 1989'da Rus televizyonuna “İki çelik kuş kulelere çarpacak gökyüzü aydınlanacak, (11 Eylül saldırıları) Kursk (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı) su altında kalacak bütün dünya arkasından ağlayacak, dedi. Kahin 1994 yılında da ” Vladimir'in zaferi dünyada herşeyi eritecek. (Gürcistan savaşı). İklimler değişecek (küresel ısınma). Rusya ayakta kalacak ve dünyaya hakim olacak” demişti. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 2.kehanetim: fenerbahçe cincon'u kadıköyde bi 10sene daha rahatça tokatlayacak.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bence kahin doğru konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 amerika cokuyor zaten. en son iraga coktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bol bol bilim kurgu seyredip olası yeni dünya düzenlerine adapte olmak lazım!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mad max gerçek olacak... fallout4'ü bilmem ama 5taşlar ve sopalarla oynanacak! uyuyan meksikalı uyanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 amerika çökerse ordan ayrılan bilim adamlarıyla avrupa bilimin merkezi olur. bundan da daha önemli bişey olmaz bence heh. misal şöyle bize yakın bir yer, örnek vermek gerekirse almanya falan tekrar matematiğin fiziğin merkezi olsa fena mı olur?* *: bence türkiye olsun tabi ama olmayacağını biliyorum hehe. anca amerikayla beraber, avrupa rusya ve japonya çökerse belki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Valla Ardeth, Almanya anca 3. dunya savasi cikarsa tekrar matematigin fizigin merkezi olur, adamlarin kafasi anca savas kazanmak gerekirken isliyo eheuh 3 aydir combinatorial optimization goruyorum, her seyi almanlar icat etmis 2. dunya savasi sirasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ÜberMensch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Karl Marks demişti sanırsam mali kriz olacak Amerika çökecek gibisinden. Amerika çökerse muhtemel savaş çıkar ve sanırsam Almanlar götürür ortalığı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şahsen inanırım kehanetlere daha doğrusu kehanetlerde bulunulabileceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 heh inandim acikcasi yeterince seyi bilmis daha ne olsun. hitler bile ayagina gittiyse bisey var demekki. dolarlari satalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar