PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Gecenin ortasında, şirin şirin kocama hamile göbeğimle dönmüş güven içersinde uyurken, kocam street fighterdan çıkmış Ken misali ağzıma bir tane yumruk çaktı... Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı.... Gecenin ortasında yumruk yiyerek uyanmanın acısıyla ağlamaya başlayınca, çaktı herif yaptığını... Ben............ korkuyorummmm...Ne olur beni ve yavrumu düşünün, Nefrin sinirlerini bozmayın.. Pleaaaaaaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mavi saç = sanat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 alırım adminini görür gününü nefir mefir dinlemem oyarım kavga dövüş etmeyin bakim gerçi en azından ağzına bi tane çakabileceğin bi eşin var be nefirim ve dibinde uyuyor akşamları bir de kendime bakıyorum 30 tane erkekle uyuyorum aksilik cıkmazsa nişanlanacağım sevgilim ise benden 4000 km ötede... pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dyna'cım, Allah kavuştursun bir an önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sus doverim dyna sana da geliyor bak bir tane, agresif adamim ben ehuhe dyna senin durum kotu hakikaten yalniz su an, hayirli teskereler, mumkunse hepsi birden kabus gorup birilerine yumruk atmaya baslamadan kacip kurtul =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 öpüşün barışın hadi bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bi ağlasam açılıcam ehe doldum lan yeter içicem artık inzibat basmasa bari ne şeker çiftsiniz be peh nazar boncuğu asmak lazım biyerlere şu topikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bunlar ilişkinin tuzu biberi ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Nefr krüyasında kim bilir kime yumruk çakıyodu. olur oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hanımlar da aşağı kalmıyo bu konuda,uykuluyum ayağına :P . Erkeğe şiddet ne olacak? Geçmiş olsun bu arada : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yastıkla bogmak...hm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Eşini dövmeyen dizini hebekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 your skill in wrestling has increased by %0.1. geldi aklıma. Paralel hatlarda şöyle ilerledi çağrışımlar nefr -> rahip -> uo yumruk + uo -> wrestling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bende eşime diz atmıştım uyurken. Rüyamda tanıdıgım biriyle kavga ediyordum piyango eşime rastladı. Aslında stress atmak için ve sağlıklı bir ilişkinin geleceği için iyi şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nefir hiç yakıştıramadım valla. doğum yaklaştıkça bünye sapıtıyo demek... *not alır for future reference* yencegim yarın gece de sen çak iki tane, "uyuyodum" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çorbasına arsenik kat nefrin.. dyna yı askerde patates kestiği bıçakla öldürtecem, zegna iş yükünden bunalacak, nedankoyu d@bbe kodları boğacak, ve tek admin ben olacam niahahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ehuehuhe.... Bu gece bir vakamız olmadı... Gerçi korkudan mıdır, uyku mu tutmadı bilmiyorum ama sabahın 4'de yattım zaten... Zaten dün kızı öperken, kız çaktı bir iki ağzına hehe... Tamam 27 cm boyuyla çaksa ne olur, çakmasa ne olur diyeceksiniz ama şimdiden koruyo annesini benim kızım =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 topikten çıkan sonuç. gerginken birlikte yatmayın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 order sovalyesi deyip bagrimiza bastigimiz adamin yaptigi ise bak, alirlar solcanli kalkani elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 İyi gene usturuplu yere vurmuş, karnına falan vursa akşam akşam hastahanelerde gezmeniz gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Oldum gulmekten okuyunca :) Benim de boyle 1-2 kazam var.. Bir keresinde artik napiyorsam ruyamda, esim sabah uyandirmak icin durttugunde, yatakda takla atip ( bkz. Mae Ukemi ), direk dalacak gibi bakmisim :) Valla bana yapilsa ben de korkarim. Hele hamile olsam 3 kat korkarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 PeriTh said: Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı.... abi zaten surada yanlis anlasilma var, ilk iki saniyeden sonra algiladim durumu ben de, sonra direk korku icinde baktim birsey oldu mu diye abso; karnina birak vurmayi carpsam bile zaten benim icin hastane bulmak gerekirdi, parcalardi herhalde perith beni o zaman ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sharky said: Oldum gulmekten okuyunca :) Benim de boyle 1-2 kazam var.. Bir keresinde artik napiyorsam ruyamda, esim sabah uyandirmak icin durttugunde, yatakda takla atip ( bkz. Mae Ukemi ), direk dalacak gibi bakmisim :) Valla bana yapilsa ben de korkarim. Hele hamile olsam 3 kat korkarim. o_0! zuahhaha! bruce lee'nin eşinin çektiği çileyi düşünmek bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yatak başka biyerdir ya benim için. huzur bulayım diye yatıyorum resmen : ) dertlerden kaçmak için falan hele ne uyurum. o yüzden top patlasa uyanmıyorum. En son babam üstüme atlayarak uyandırmaya çalıştı, onda da bacağım incindi (95kg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar