Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koca Dayağı

PeriTh

Öne çıkan mesajlar

Gecenin ortasında, şirin şirin kocama hamile göbeğimle dönmüş güven içersinde uyurken, kocam street fighterdan çıkmış Ken misali ağzıma bir tane yumruk çaktı...

Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı.... Gecenin ortasında yumruk yiyerek uyanmanın acısıyla ağlamaya başlayınca, çaktı herif yaptığını...

Ben............ korkuyorummmm...Ne olur beni ve yavrumu düşünün, Nefrin sinirlerini bozmayın..

Pleaaaaaaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!::o
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
alırım adminini görür gününü
nefir mefir dinlemem oyarım
kavga dövüş etmeyin bakim

gerçi en azından ağzına bi tane çakabileceğin bi eşin var be nefirim ve dibinde uyuyor akşamları bir de kendime bakıyorum 30 tane erkekle uyuyorum aksilik cıkmazsa nişanlanacağım sevgilim ise benden 4000 km ötede...

pehh
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehuhe.... Bu gece bir vakamız olmadı... Gerçi korkudan mıdır, uyku mu tutmadı bilmiyorum ama sabahın 4'de yattım zaten...

Zaten dün kızı öperken, kız çaktı bir iki ağzına hehe... Tamam 27 cm boyuyla çaksa ne olur, çakmasa ne olur diyeceksiniz ama şimdiden koruyo annesini benim kızım =oP
Sosyal ağlarda paylaş

PeriTh said:

Çakmakla da kalmadı ardından da dik dik baktı....

abi zaten surada yanlis anlasilma var, ilk iki saniyeden sonra algiladim durumu ben de, sonra direk korku icinde baktim birsey oldu mu diye

abso; karnina birak vurmayi carpsam bile zaten benim icin hastane bulmak gerekirdi, parcalardi herhalde perith beni o zaman ehu
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Oldum gulmekten okuyunca :)

Benim de boyle 1-2 kazam var..

Bir keresinde artik napiyorsam ruyamda, esim sabah uyandirmak icin durttugunde, yatakda takla atip ( bkz. Mae Ukemi ), direk dalacak gibi bakmisim :)

Valla bana yapilsa ben de korkarim. Hele hamile olsam 3 kat korkarim.

o_0!

zuahhaha!

bruce lee'nin eşinin çektiği çileyi düşünmek bile istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...