Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız yurduna Namus Baskını

Kickapoo

Öne çıkan mesajlar

Pıtık said:
burtonesk said:
said:
ERKEK BİLE YAKLAŞMAZ

İfadesi alınan öğrenciler şunları söyledi: Kaldığımız yurt çok düzgün bir yer. Öyle olmasa ailemiz kalmamıza izin vermez. Akşam saat 23.00’ten sonra içeri girmek, yurtta içki içmek, yurda sarhoş gelmek yasaktır. En ufak geç kalma durumu aileye bildirilir. Bırakın erkek girmesini, yurdun önüne bile erkek arkadaşlarımız yaklaştırılmaz. Bu iddiaların bize sorulması bile çok mantıksız.

vay be ne kadar da namuslular.

anlamıyorum ki gidip konuştun mu, yurdu inceledin mi burtonesk. milletin diğer özelliklerini hiç yargılamadan incelemeden laf atmak güzelde namus olayı biraz seni aşıyor gibi. kaç yaşına gelmişsin, adam olamamışsın kusura bakma. biri annen ya da kız kardeşinin namusuyla ilgili birşey dese ne dersin?

ayıp yani, herşeyin sınırı var kusura bakma.

ben gittim konuştum yerinde gördüm. yakından inceledim hepsi bakire.

verdiğin tepkinin nereye niye olduğunu çözemedim burtoneskin ayıp ettiği bişey göremedim bide.
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
anlamıyorum ki gidip konuştun mu, yurdu inceledin mi burtonesk. milletin diğer özelliklerini hiç yargılamadan incelemeden laf atmak güzelde namus olayı biraz seni aşıyor gibi. kaç yaşına gelmişsin, adam olamamışsın kusura bakma. biri annen ya da kız kardeşinin namusuyla ilgili birşey dese ne dersin?

ayıp yani, herşeyin sınırı var kusura bakma.

Nickle inanılmaz uyumlu olmuş mesaj.

Burtonesk çok ayıp ayrıca evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...