burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iddiaların sorulması bile mantıksızmış, erkek sinekle bile muhattap olmuyorlarmış. ne diyeydim namussuz mu diyeydim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bi tanesi de cıkıp makaraya canımın istedigiyle takılırım size ne dese ciddi ciddi yurdu kapatıcaklarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bence proveke haber bu. Gerçeksede yok artık ali sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kızlar camdan g-string atıyomuş erkeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yurttaki bir kızın terk ettiği eski erkek arkadaşı ihbar etmiştir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ardeth said: yurttaki bir kızın terk ettiği eski erkek arkadaşı ihbar etmiştir :p kesin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ardeth said: yurttaki bir kızın terk ettiği eski erkek arkadaşı ihbar etmiştir :p yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yurt mu hapishane mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ihbarda bulanın amacı ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pascalnouman said: Ardeth said: yurttaki bir kızın terk ettiği eski erkek arkadaşı ihbar etmiştir :p yoksa ?? BEN YAPMADIM!!!1 asdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 said: Kendi kızım bile yurda geldiği zaman onu öpmüyorum. O derece hassasız. Biraz fazla hassas galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: burtonesk said: said: ERKEK BİLE YAKLAŞMAZ İfadesi alınan öğrenciler şunları söyledi: Kaldığımız yurt çok düzgün bir yer. Öyle olmasa ailemiz kalmamıza izin vermez. Akşam saat 23.00’ten sonra içeri girmek, yurtta içki içmek, yurda sarhoş gelmek yasaktır. En ufak geç kalma durumu aileye bildirilir. Bırakın erkek girmesini, yurdun önüne bile erkek arkadaşlarımız yaklaştırılmaz. Bu iddiaların bize sorulması bile çok mantıksız. vay be ne kadar da namuslular. anlamıyorum ki gidip konuştun mu, yurdu inceledin mi burtonesk. milletin diğer özelliklerini hiç yargılamadan incelemeden laf atmak güzelde namus olayı biraz seni aşıyor gibi. kaç yaşına gelmişsin, adam olamamışsın kusura bakma. biri annen ya da kız kardeşinin namusuyla ilgili birşey dese ne dersin? ayıp yani, herşeyin sınırı var kusura bakma. ben gittim konuştum yerinde gördüm. yakından inceledim hepsi bakire. verdiğin tepkinin nereye niye olduğunu çözemedim burtoneskin ayıp ettiği bişey göremedim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 burtonesk, adam olamamissin sen, kadin ruhundan ne anlarsin... kiz kardesin yok mu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pıtık, kız kardeşin söz konusu yurtta mı ikamet ediyor? burtonesk kınıyorum seni. seni namussuz seni. seni düşünmeden konuşan adam olamamış hatun kişi seni. la havle ve la corvette, sinirlendim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: anlamıyorum ki gidip konuştun mu, yurdu inceledin mi burtonesk. milletin diğer özelliklerini hiç yargılamadan incelemeden laf atmak güzelde namus olayı biraz seni aşıyor gibi. kaç yaşına gelmişsin, adam olamamışsın kusura bakma. biri annen ya da kız kardeşinin namusuyla ilgili birşey dese ne dersin? ayıp yani, herşeyin sınırı var kusura bakma. Nickle inanılmaz uyumlu olmuş mesaj. Burtonesk çok ayıp ayrıca evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 burtonesk 1 ay banlasnın aklı başına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 burtonesk sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sizin ananıza bacınıza yapsalar iyimi?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ABi burtonesk bizzat bayan değil mi ya? Hatta ismi de B ile başlıyor felan. Neyse, Türkiyede böyle hareketler makbuldür. İnsanlar 2400 senedir âhlak felsefesiyle uğraşmaktalar, biz ise hala doğru yanlış ayırımındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o sorular yanlış sorulmuş doğrusu budur. said: 1-kızın hangi tekerleği patladı? 2-nara riski nedir? 3-hamile kızlariçtiği sırada yurttan erkeklerin kaçtığını kanıtlayın.. süreniz 30,49sn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pıtık said: bana yorum verenlerin umuyorumki hem annesi hem de kız (bakire) olan akrabaları ve hatta kız arkadaşları o 155i arayan rahatsız tarafından tecavüz edilir. çktşkr. buna kim verdi lan yorum! öle herkese yorum vermeyin.. zaten az kaldı stokta.. alla alla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "Dostum izmirli demişsin; ama bu kız zenci" diyesim geldi bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim emmioglunun enistesinin bacanaginin kardesi tesisatci bu yurda tuvalet tamirini gittiginde tuvaletlerin dusuk ceninlerden tikandigini farketmis yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar