Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 - avrupa ya da asya dizisi olsun, bizim olsun. - 5-10 sezon sürmüş / sürüyo olsun, başarılı olsun. - bilimkurgu olsa ne güzel olur, fantastik de idare eder, dizi güzelse dawsons creek ayarında bile olur aslında. - şimdiye kadar haberimiz olmamış olsun, izleyince "oha bu güne kadar nasıl izlememişim bunu" diyelim var mı böyle dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 coupling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 the hustle var ingiliz versiyonu dexterdaki dextağğğ diyen kadın oynuyor. hırsızlık, dolandırıcılık üzerine kurulu bir dizi. 1 sezonu 6 bölüm fekat dolu dolu 6 bölüm film uzunluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 coupling izledim bitirdim, güzeldi. hustle da biraz izledim, ilk başlarda süperdi, ama sonra "bakın biz çalıyoruz ama sadece dolandırıcılardan, şerefsizlerden çalıyoruz" triplerine girince soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 dostum amerikalilarla bir problemin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,3577359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Penthesilea said: dostum amerikalilarla bir problemin mi var? bi gittin kendini kaybettin dostum motherfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Penthesilea said: dostum amerikalilarla bir problemin mi var? baydım çok. farklı bişiler olsun, farklı kültürlerden besleniyim, dünyaya kucak açıyım istiyorum. japon scifi hiç izlemedim mesela? (örnek bu. macar komedi dizisi de olur mesela) öyle ilginç tatlar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Gazanfer said: Penthesilea said: dostum amerikalilarla bir problemin mi var? baydım çok. farklı bişiler olsun, farklı kültürlerden besleniyim, dünyaya kucak açıyım istiyorum. japon scifi hiç izlemedim mesela? (örnek bu. macar komedi dizisi de olur mesela) öyle ilginç tatlar arıyorum. Japon'lardan dizi olarak bilimkurgu değil komedi, duygusal ve tarihi dizi bekleyeceksin. Benzer şekilde Güney Kore'den de duygusal - tarihi - komedi olarak da harika diziler çıkıyor. Tarz sahibi tarihi dizilerden , öğretmen/öğrenci aşkına, yakuza patroniçesinin öğretmen olduğu okul komedilerinden tenis, masatenisi gibi yan sporlara kadar yok yok. Gündelik hayata dair dizileri seviyorsan fena değildirler. D-Addicts ve Avistaz bookmark'larına eklediğin siteler olsun. Yanlız peşinen söyleyelim, Japonya yada Güney Kore'de dizi ilgi gördükçe senaryoyu uzatıp kasma gibi bir olay yok. Dizi başlamadan senaryoyu bitirdiklerinden çoğu dizi 12-13 bölümde bitiyor. İzlediğim en uzun uzakdoğu dizisi bile 60 bölümden uzun değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 skins ve wire in the blood, epey başarılı ingiliz dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Footballer's Wives var , holly oaks diye birşey var 1 kere izledim igrenç gelmişti. İngilizlerden fazla birşey beklemiyicen dizi olarak , sesten kaybediyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 IT Crowd var gerçi böyle çok sezon ve çok bölüm değil ama yine de efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 IT crowd demeye gelmiştim bende.. hani daha izlemedim , ama yan odadan duyduğum diyaloglar bile yeterli tavsiye etmem için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 funq said: coupling? Bunun konusu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ingiliz aksanı kötü :> dizilerde sux drama desen 3.sınıf flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Oha ingiliz aksanı için öldürürüm be neresi kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pizza (bazı yerlerde fat pizza diye geçiyor sanırım) avustralya dizisi.. çekik gözlü melez abla için avustralyayı ateşe atarım diyeceğim ama ne de olsa fazla adam yaşamıyor, değmez.. hmm hindistanı yakarım ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 öneriler için teşekkürler. söylediğiniz ingiliz dizilerinin çoğunu izledim, pek sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Regenesis (Kanada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 regenesis güzel gibi. bakıcam bi kaç bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar