Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikan olmayan dizi arıyorum

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

- avrupa ya da asya dizisi olsun, bizim olsun.
- 5-10 sezon sürmüş / sürüyo olsun, başarılı olsun.
- bilimkurgu olsa ne güzel olur, fantastik de idare eder, dizi güzelse dawsons creek ayarında bile olur aslında.
- şimdiye kadar haberimiz olmamış olsun, izleyince "oha bu güne kadar nasıl izlememişim bunu" diyelim

var mı böyle dizi?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
dostum amerikalilarla bir problemin mi var?

baydım çok. farklı bişiler olsun, farklı kültürlerden besleniyim, dünyaya kucak açıyım istiyorum.

japon scifi hiç izlemedim mesela? (örnek bu. macar komedi dizisi de olur mesela) öyle ilginç tatlar arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gazanfer said:
Penthesilea said:
dostum amerikalilarla bir problemin mi var?

baydım çok. farklı bişiler olsun, farklı kültürlerden besleniyim, dünyaya kucak açıyım istiyorum.

japon scifi hiç izlemedim mesela? (örnek bu. macar komedi dizisi de olur mesela) öyle ilginç tatlar arıyorum.

Japon'lardan dizi olarak bilimkurgu değil komedi, duygusal ve tarihi dizi bekleyeceksin. Benzer şekilde Güney Kore'den de duygusal - tarihi - komedi olarak da harika diziler çıkıyor. Tarz sahibi tarihi dizilerden , öğretmen/öğrenci aşkına, yakuza patroniçesinin öğretmen olduğu okul komedilerinden tenis, masatenisi gibi yan sporlara kadar yok yok. Gündelik hayata dair dizileri seviyorsan fena değildirler.

D-Addicts ve Avistaz bookmark'larına eklediğin siteler olsun.

Yanlız peşinen söyleyelim, Japonya yada Güney Kore'de dizi ilgi gördükçe senaryoyu uzatıp kasma gibi bir olay yok. Dizi başlamadan senaryoyu bitirdiklerinden çoğu dizi 12-13 bölümde bitiyor. İzlediğim en uzun uzakdoğu dizisi bile 60 bölümden uzun değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...