pch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yıldoya soru sormam gerekiyor nasıl bağlancam bu programa yarım saattir arıyorum tel numarasi falan aga yardım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 disko disko partizaniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 disko kralı telefon no indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 okanın cep telefonu var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 erkekleri baglamıyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tellos said: erkekleri baglamıyolar zaten +1 harbi ha ben şimdi fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yıllardır böyle değil mi zaten okan bayülgen'in programları, erkekleri bağlamazlar hiç arayanlardan hatta bi keresinde kadın aramıştı da aramayı stüdyoya bağladıklarında erkek arkadaşına vermişti telefonu, kıl olmuştu okan bayülgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 09003101318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 29 ekimde gezi düzenliom disko kralına, gelmek isteyen elime mum diksin. edit: virgül (,) ankaradan hacettepe üni ağırlıklı olmak üzre 2 otobüs gidecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bence okan kendi ayarlıyor o kızları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 balon said: bence okan kendi ayarlıyor o kızları . olabilitesi yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yıldoyu boşver bize sor sen o soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kız olarak arayıp ta erkek olarak konussak küfür de etsek youtube da iyi hit alır mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 neden olmasın? project mayhem rules!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 SoulCube said: kız olarak arayıp ta erkek olarak konussak küfür de etsek youtube da iyi hit alır mıyız ? tmm senden sonra bende yapacam bunu hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 okan bayulgen'in programına ozel bisey değil. beyaz'a da erkekleri baglamıyorlar. sebebi cok acık aslında. hatta bu baslıkta da belli olmus neden baglamadıkları hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi ben arıcam demedim ki misal dedim. bide kızlar küfür edemiyo mu. tamam fındık kadar kaka yapıyo olabilirler hatta tuvalete de gitmiyolardır belki ama neden küfür etmesinler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 edebiliyor tabi. ama etmiyorlar iste. genele bakmak zorundalar sonucta. sadece kufur de değil, bi seye kıl olup kotu soz soyleme ihtimalleri, programı sunana laf sokma cabaları falan. bunlar ugrasılacak sey değil canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar