GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Human - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 valla oyun çıksa daha bi kesin bişi söylenir :) ama kesin allience olcam hehe ne rogue düşünüyorum bi de sabo kanıma girdin gnome mage ya da warlock aççam ben de :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Tauren Druid olacağım çünkü druid hastasıyım, shadowbane, ultima, iwdler, bgler(bg druid suuuux!!) her yerde druid olurum. E druid olabilen 2 ırk var, delikanlı adam da nightelf olmayacağına göre.. Gnome tartışması için de iki çift lafım var; Delikanlı adam gnome olmaz[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ehuehe ben hem ne hem gnome olduuma göre yuvarlak mı oluyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :lol: Abi çok pismiş be seninki. Sen bence bi orc aç da dengelesin[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 2axedice: Hadi gnome olayına bişi demiyorum da delikanlı adam neden ne olmaz? Druid of (the) clawları görmedin sen heralde, maşallahı var onların :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 02 Mayıs 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bence daoc sistemi gibi olmasi daha mantikli olur...bi serverda sadece horde ya da alliance obur turlu bilgi akisi olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bilgi akışı her şekilde oluyo aslında. ama azaldığını inkar edemez tabi kimse. habersiz raid yapıldığı nerdeyse hiç olmamış duyduğum kadarıyla. daoc oynamadım yalan bilgi vermeyeyim ama böyle duydum ve okudum bir çok yerde. icq'dan şurdan burdan bilgi sızıyomuş. daoc sistemi mantıklı aslında. ama iki tarafta da karakter yaratmak istiyorum o yüzden işime gelir. hem orc olup burdakilerle takılmak, hem de human olup hayallerime kavuşmak. yeah.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ne yazik ki beta server warcraft community sitesinde konuyla ilgili bir yazı buldum. Horde vs. Alliance Split The Horde is battling the Alliance in the World of Azeroth. Horde and Alliance players are unable to group/party with each other, trade, create guilds together, or even talk to each other unless both players have learned a common language. If you wish to play with other friends, make sure you select races that are allied with each other. You can have characters on your account of either Horde or Alliance faction. You and your friends must choose whether you all will create Alliance or Horde characters to play together. Türkçe olarak özetleyecek olursak da bir account'ta sadece alliance ya da horde karakterleri yaratılabildiği yazıyor. Bana saçma geldi, inşallah yanlış bilgidir. Hadi bir realm'de bir taraf olsa anlarım.. account'ta olursa rezillik olur.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ""You can have characters on your account of either Horde or Alliance faction..."" hmm oha çok kötü, gitti yarattığım karakterlerin horde olanları demek ki, alli oynamaktan sıkılınca horde takılırız diye düşünmüştüm ne güzel. tüh. gerçi official bilgi bu yanlış yoktur doğrudur, ama oyundaki herşey değişiyor daha beta olduğu için, yani son hali değil nasılsa belki değiştirirler.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 acaba karakterlerin hepsini silip diğer tarafa geçmek mümkün mü? mantık olarak düşünürsek öyle de.. hatta büyük soru, karakter siliniyor mu? ;)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 gerçi q/a lar arasında bir soru var, şimdi buldum: -Can the same account have both a Horde & Alliance character on the same server? - -This is still being looked at and is one of the many things that will be tested during the beta demişler, dediğim gibi yani anca betaların sonunda belli olacak bir olay bu.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar