bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 orjinal oyunumu aldım, korsan cd'de oynadığım zamanların save game lerini filam kopyaladım ama oyun her 5 dakikada bir takılıyor, not responding hatası, zınk kapanıyor. orjinal oyunda böyle bir şey olabilir mi? olursa sorun korsan save game'lerin orjinali görünce aptallaşması mıdır? korsan cd zamanında cirlop gibi çalışan bilgisayarın orjinali kaldıramaması mıdır? yoksa oyun yine kapanacak diye psikopata bağlayıp her saniye oyunu kaydetmem midir? çözemiyorum yardıııım[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kopya oyunda aldigin saveleri orijinalde kullandigin icindir. yeni oyun baslatip bir dene, tekrar sorun olmuyorsa sorun belli.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ama neden kayıtlı korsan oyun orjinali bozsun ki?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 zaten bilg deki başka sorunlardan dolayı oyuna 5. kez baştan başladım..artık bööööööğğğ geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bende delimiyim neyim, zevkle 5 defa oynayip bitirdim farkli karakterlerle :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya ilk 2-3 oyun farklı karakterlerle zevkli gibiydi sonlara dogru artık diyaloglar filan acı vermeye başladı.. işkenceye dönüştü benim için.. neyse artık orjinalim var, başka modüller filam indirilebiliyomus galiba.. yeni şeyler denicem[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben de deli miyim neyim 20. defa baştan başlıycam ve gene bitiremiyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 Mayıs 2004 18:12 tarihinde demiş ki: ben de deli miyim neyim 20. defa baştan başlıycam ve gene bitiremiyeceğim :) lol[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 neden bitirmicen ki?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 henuz basaramadi da :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ne olmuş yani bana da henüz kısmet olmadı :))))) ama elf female bi karakterle oynuyodum en son Aarin kadına aşık olmuştu sonucu çok merak ediodum ama işte göremicem[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 O elindeki save dosyaları oyunun kopya halinden kalma halini kullanıyor. O yüzden Nwn'yi uninstall et. Saveler, karakterler, vs. ne var ne yoksa bütün nwn klasörünü sil. Temiz bir install yap, en son yamayı yükle ve en baştan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar