jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 şimdi arkadaşlar yetmez mi bu kadar topic diyeceksiniz de diğer topiclere yazması alakasız kaçacak bir dolu film var ben izlenmesi gerekenleri özetliyim dedim dergiyi bi açtım ağzımın suları akıyo halen çoğu önceden yayınlanmış olsalar da şöyle bi göz gezdirelim: bugünkü western kuşağı için zaten konuşulmuş diğer topicte. hitchcock filmleri için de konu açılmış. 3 mayıs'ta george orwell'in romanından burjuvazi eleştirili film 1984 var. 11-18-25 mayıs günlerinde asteriks'in bundan önceki seferde yayınlanmayan filmleri var kaçırmamanızı mutlaka tavsiye ettiğim lord of the flies 14 mayıs'ta. 22 mayıs'ta derginini fazlasıyla övdüğü jack lemmon filmi var the apartment. 28 mayıs'ta ilk frankenstein uyarlamalarından gothic adlı film var. başrol gabriel bryne 29 mayıs'ta yine geçenlerde yayınlanıp de benim izleyemediğim imdb top 250'den network var. eh sanırım yetiyo =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benim eklemek istediklerim: 15 mayıs - the long riders: walter hill yönetmiş, david carradine ve kardeşleri oynamış. ilginç olabilir 21 mayıs - the haunted palace: vincent price yüzünden seyretmek durumundayım. eğlenceli bir filme benziyo. poe ve lovecraft öykülerinden izler taşıyomuş 29 mayıs - boxcar bertha: scorcese'nin filmi. daha önce gösterildiğinde kaçırmıştım, merak ediyodum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kill bill'den sonra david carradine filmlerine en azından bi göz atmak lazım aslında doğru diyosun ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 1984 kesin seyredilmli[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: jankis, 01 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki: kill bill'den sonra david carradine filmlerine en azından bi göz atmak lazım aslında doğru diyosun ;) ben de o yüzden heveslendim zaten :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: jankis, 01 Mayıs 2004 18:07 tarihinde demiş ki: 11-18-25 mayıs günlerinde asteriks'in bundan önceki seferde yayınlanmayan filmleri var burdan :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 1984'u SEYRETMEYIN! yazik... gidin okuyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bu gece de hitchcock'un arka pencere'si vardı ama eu2 hesabına kaçırdım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1984 başlıyo 2 dakika içinde[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar