Chewy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 utorrent'ı indirdim kullanıyorum fakat çok yavaş.OpenDNS'den port açtm iplerini yazdm ama fark yok neden?Seedslerde 700 800 arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hangi tracker'ı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 port açtım derken opendns ile mi modemin portlarını açtın? http://portforward.com/ şurayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 GERGE said: Hangi tracker'ı kullanıyorsun?tracker derken :) deniyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir önce söylediğimi ciddiye alma. Bazı davetiye ile girilen torrent siteleri uTorrent'e izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şimdi 192.68 vs ile girdim modeme ordan virtual yptm ip yi yazdım ve porta 4871 yazdm portforwarding den bakıp ve enable diyip add'e bastm :) şuan oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Açtığın portu uTorrent'e de söylemen lazım. Bir de bilgisayarının bağlantısını tekrar kurman lazım aldığın static ip ile. Yine de Halite gibi bir program kullansan daha iyi uTorrent'ten ilerde özel sitelere girince değiştirmen gerekecek, hiç alışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar