Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Lol! Not: Bu bölüme koydum çünkü bu şey gerçekten programlarda kullanılabiliyor. Kullanan güzel bir thumbnail programı bile var: http://freshmeat.net/projects/bashgallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ahaha, nerdlugun de bir yerden fazlasinin nasil zararlar dogurabilecegini bu ornekte gormus oluyoruz =) wtf license ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 açılmayan link kombosuyla beraber en ne idüğü belirsiz topiğe aday gösteriyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 açılıyor link.. WTFPL rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iyide link açılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 alla ala bende var demek ki bi ümbürüklük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi inanilmaz cok guldum ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tuttum bu lisansı bıdahkı releaselerımı bu lısans altında yapacam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ehehe çok iiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar