Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Google'de bikaç arama yaptım ama baya oyalacak beni direk burda sormak istedim. İnputun içindeki yazıya nasıl müdahale ederiz ? Örnek: Burda value'deki yazıya vertical-aling vermeye çalışıyorum ama komple inputu alıyor bu zımbırtı. Yazıyı inputun ortasına getirmek için ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok mu bilen eden ? Araştırdım aradım okadar hiç bişiy bulamadım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 style="text-align:center" value="Paticik" /> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 text-align: center, vertical align yapmaz ki. line-height denemekte fayda var. vertical-align'ı da "bottom" yaparak (öyle bir bug vardı diye hatırlıyorum, o yüzden bottom yapıyoruz). lakin tamamen kafadan yazdım, input'ta bu problemini çözer mi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 reyou said: style="text-align:center" value="Paticik" /> Ractamainus'un dediği gibi, senin yazdığın texti ortalar, vertical-align vermez. Ractamainus line-height olayınıda denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Chrome otomatik ortalıyo ama diğerleri üstte gösteriyo gızık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 type="text" degil textarea olcak o zaman ?? tamam biraz javascript ile oynayayim bulurum yolunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 style="height:200px; width:200px; padding-top:100px;" cols="20" id="TextArea1"> padding i textarea nin yuksekliginin yarisi kadar alirsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 reyou said: style="height:200px; width:200px; padding-top:100px;" cols="20" id="TextArea1"> padding i textarea nin yuksekliginin yarisi kadar alirsan olur. textarea hiç aklıma gelmemişti. Böyle oldu çok tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oyle birsey yaparsan textarea'ya girilen metin o paddingi gecemez. yani 100'den asagiya dogru yazarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 textarea'da word-wrap'i kapatirsin, hepsi satir halinede durur...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar