sharky Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Terry Goodkind'in The Sword of Truth kitabinin uyarlamasi olarak sunulan Legend of the Seeker ( Ek Link ) TV series olarak uyarlanmis. Henuz yeni baslamis dizi, E01 ve E02 i Session Premiere olarak yayinlamislar. FRP delilerini pek sevindirecek gibi gozuktu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Altına Xena, Hercules gibi yazmış. Eğer öyleyse zaman kaybı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 biraz öyle göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ben daha cok Eragorn 'u hatirladim premiere i izleyince. Biraz benziyor. FX ler fena degil, combat sahnelerinde "300" tarzinda yavaslamalar var, fena olmamis :) Konu klise, ama izlemeye deger. Karmasik bir senaryosu yok gibi gozukuyor tabii. Xena ve Hercules gibi de degil pek. Evet ortamda buyu var v.s. var ama sanki biraz daha farkliydi Xena ve Hercules'in havasi. Gerci ben onlari da severdim - bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 terry brooks u sevmem. bu kitabını okumadım ama dizisi baya dandik göründü bana. klişe üstüne klişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 benim hoşuma gitti klişe yerler olsada izleneblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yapmayın abi... Ve bu mesajın altı artı onsekizdir: Terry Goodkind bu 22 yıllık nacizene hayatında okuma şerefine eriştiğim en korkunç öyküleri yazan yazarımsı. Bazen sayfayı değiştirmeye bile korkuyorum. Bozuk cümleler, tamamen iki kanal müzik seti tipinde karakterler, asla tamamlanmayan ve daima bir ucu yarım bırakılan öyküler, iki kitap arasında olmayan bağlantının çok önemli gibi gösterilmesi, çıplak kadınlar, çıplak kadınlara işkence etme, işkence eden çıplak kadınlar, bir tane çıplak kadınlar ordusu, iç çamaşırı ile dolaşan bir kabile, kadınlarının erkek bulma anlayışı tecavüze uğramak olan bir kültür ... ne duruyorum ben hala ya, indiriyorum hemen! Not: Kişilik değiştiren büyülerin anlaşılması için kadınların göğüslerine bakılması gerektiğini de unutmayalım. Bu arada abartmıyorum, bunların hepsi Kurtlar Vadisi'ni aratmayan bir komplo, vatanseverlik ve cinayetler (ülkeni kurtarmak istiyorsan karşındaki alçağın ülkesi için ölmesini sağla diyor yazarımız) ile birlikte kitapta varlar. Bir de yarısını içinde geçtiği ülkeyi yönetenlerin demokrasi ile yönetilmeyi şeçerek ne kadar büyük hata yaptıklarını anlatan ve öteki yarısını da bu yöneticilerin cinsel hayatı ile ve bir kaç tecavüz girişimi ile geçiştiren bir cildi vardı. Beşinci ciltti sanırım. İkinci ciltte de kahramanımız Playboy'dan çıkmış rahibeler okuluna gidecek. Daha spoiler vereyim mi? Bir Not Daha: Harbi; sado, mazo, BDSM forza bu seride. 15 yaşımda elime geçirmiştim ben, ergen ergen sevmiştim. Psikolojimi bozmuştu ama. Cidden bazı sahneleri acayip rahatsız etmişti tüm o raging hormonlara rağmen. Ayrıca ilk kitapta baş kadın karakterimiz bir tecavüz olayından sonra hala yarı çıplakken, tamamen soyduğu yan karakter kötünün çükünü kesip, kötüye yedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben niye brooks yazmışım ya? neyse goodkind ıda sevmem :p netten bi kaç röportajını okumuştum da "insan bu kadar megolaman olabilir mi ya" deyip bırakmıştım. said: klişe yerler olsada izleneblir. klişe olmayan yeri yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 İlk birkaç bölümü izlenebilir gibi. Wizard'ı görünce aklıma raistlin geliyor nedense. Ama tabi öyle über bir dizi değil izleyecek daha iyi birşey yoksa arada gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yapmayın, izlemeyin, hayatımda yarım bıraktığım tek kitap serisidir bu, yazarı protesto edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ilk 3 bölümü seyrettim fena degildi, Bridget Regan efsanevi güzel ... overall da manyagı oldugum concept oldugu icin fena degil gibi, bakalım 12 bölüm cıkmıs galiba nasıl gidecek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Benim gayet hosuma gidiyor. Evet cok klise olaylar var, ama civ civ iste, zaman gecirme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yapımcısı hercules ve xena nın yapımcısıymış bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu dizi o kadar kötü ki 5-6 bölüm izlemiş olmama rağmen zahmet edip de konusunu uplamamışım :P Tek iyi yanı efektler ve atmosfer. Senaryo FRP görmüş geçirmiş birine kesinlikle hitap etmiyor. Kırk yıllık sword and sorceryi hedenin büyülü sopası, hödönün seçilmiş evladı diye sığ konseptlerin üzerine film klişeleri. Ancak Xena'yı falan hala seven biri sevebilir veya bu hadiselere Hayrı Pıtır ile adım atmış biri. Onun dışında tavsiye etmiyorum. Bunun yerine bunu izleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bence gereksiz buyuk konusmussun. FRP gelmis gecirmis biri olarak benim hosuma gitti acikcasi, Xena yi da severdim, Hercules i de. Zevkler, renkler :) Senin sevmedigin ve klise buldugun bir seyi baskalari sevebilir. Ornegin ben de Kemal Sunal filmlerinden pek hoslanmam, ama bayilan adam cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 En son ne oldu? Kaçıncı bölüm en son? Nereye geldiler, ne kadar hızı gidiyorlar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mistress vardi galiba en son bolumde. Iskence yaparak bir sekilde mind control a baslayan teyze. Tam da hatirlayamadim simdi :) 10. bolum falan su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 10. bölümde. ilk 10 u seyrettim begendim acıkcası, süper olmamıs ama güzel olmus ... ilk 2-3 bölümdeki aha "chosen one" aha "kılıc" aha "yolgosteren ihtiyar" formatından biraz biraz cıkınca daha da cici olmus bence. tavsiye ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 10. bölümden sonra baya baya adam oluyor dizi, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sezon durumu nedir peki? Kaç bölüm mevcut so far Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 19 bölüm çıktı şimdiye kadar.Her bölüm ayrı olay kasıyorlar.Bence güzel gidiyor dizi.Gerçi izlememdeki gerçek nedeni itiraf edeyim.confessora hastayım ondan izliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 21. bölümü de izledik. Dizi çok iyi gidiyor şimdiye kadar. Sezon finalinin de Preview'ini gördük :). Çok bomba olacağa benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Son bölümde neler olduğunu amlatabilir mi biri bana. Öykünün neresine gelmişler merak ettim, izleyebilirim belki, çoğu tanıdık kitabı okuyan bunun kitapdan daha iyi olduğunu söylüyor. İlerleme hızını öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Her bölüm ayrı bir olayı işliyorlar. Anlatmakla pek olmaz, ancak gayet hızlı gittiklerini, her bölüm güzel işler başardıklarını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ya biliyorum, tüm seriyi okudum ben. Sen son bölümde ne işlendiğini şöyle anlarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar