Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of the Seeker - TV Series


sharky

Öne çıkan mesajlar

Ben daha cok Eragorn 'u hatirladim premiere i izleyince. Biraz benziyor.

FX ler fena degil, combat sahnelerinde "300" tarzinda yavaslamalar var, fena olmamis :) Konu klise, ama izlemeye deger.

Karmasik bir senaryosu yok gibi gozukuyor tabii. Xena ve Hercules gibi de degil pek. Evet ortamda buyu var v.s. var ama sanki biraz daha farkliydi Xena ve Hercules'in havasi.

Gerci ben onlari da severdim - bir yere kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yapmayın abi... Ve bu mesajın altı artı onsekizdir:


Terry Goodkind bu 22 yıllık nacizene hayatında okuma şerefine eriştiğim en korkunç öyküleri yazan yazarımsı. Bazen sayfayı değiştirmeye bile korkuyorum. Bozuk cümleler, tamamen iki kanal müzik seti tipinde karakterler, asla tamamlanmayan ve daima bir ucu yarım bırakılan öyküler, iki kitap arasında olmayan bağlantının çok önemli gibi gösterilmesi, çıplak kadınlar, çıplak kadınlara işkence etme, işkence eden çıplak kadınlar, bir tane çıplak kadınlar ordusu, iç çamaşırı ile dolaşan bir kabile, kadınlarının erkek bulma anlayışı tecavüze uğramak olan bir kültür ... ne duruyorum ben hala ya, indiriyorum hemen!

Not: Kişilik değiştiren büyülerin anlaşılması için kadınların göğüslerine bakılması gerektiğini de unutmayalım. Bu arada abartmıyorum, bunların hepsi Kurtlar Vadisi'ni aratmayan bir komplo, vatanseverlik ve cinayetler (ülkeni kurtarmak istiyorsan karşındaki alçağın ülkesi için ölmesini sağla diyor yazarımız) ile birlikte kitapta varlar. Bir de yarısını içinde geçtiği ülkeyi yönetenlerin demokrasi ile yönetilmeyi şeçerek ne kadar büyük hata yaptıklarını anlatan ve öteki yarısını da bu yöneticilerin cinsel hayatı ile ve bir kaç tecavüz girişimi ile geçiştiren bir cildi vardı. Beşinci ciltti sanırım. İkinci ciltte de kahramanımız Playboy'dan çıkmış rahibeler okuluna gidecek. Daha spoiler vereyim mi?

Bir Not Daha: Harbi; sado, mazo, BDSM forza bu seride. 15 yaşımda elime geçirmiştim ben, ergen ergen sevmiştim. Psikolojimi bozmuştu ama. Cidden bazı sahneleri acayip rahatsız etmişti tüm o raging hormonlara rağmen. Ayrıca ilk kitapta baş kadın karakterimiz bir tecavüz olayından sonra hala yarı çıplakken, tamamen soyduğu yan karakter kötünün çükünü kesip, kötüye yedirtiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bu dizi o kadar kötü ki 5-6 bölüm izlemiş olmama rağmen zahmet edip de konusunu uplamamışım :P

Tek iyi yanı efektler ve atmosfer. Senaryo FRP görmüş geçirmiş birine kesinlikle hitap etmiyor. Kırk yıllık sword and sorceryi hedenin büyülü sopası, hödönün seçilmiş evladı diye sığ konseptlerin üzerine film klişeleri. Ancak Xena'yı falan hala seven biri sevebilir veya bu hadiselere Hayrı Pıtır ile adım atmış biri. Onun dışında tavsiye etmiyorum.

Bunun yerine bunu izleyin :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gereksiz buyuk konusmussun. FRP gelmis gecirmis biri olarak benim hosuma gitti acikcasi, Xena yi da severdim, Hercules i de.

Zevkler, renkler :) Senin sevmedigin ve klise buldugun bir seyi baskalari sevebilir.

Ornegin ben de Kemal Sunal filmlerinden pek hoslanmam, ama bayilan adam cok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Son bölümde neler olduğunu amlatabilir mi biri bana. Öykünün neresine gelmişler merak ettim, izleyebilirim belki, çoğu tanıdık kitabı okuyan bunun kitapdan daha iyi olduğunu söylüyor. İlerleme hızını öğrenmek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...