soulberry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yarış olur gezinti olur farketmez. arabalı bi oyun istiyorum ama içerden görünüşü de olsun, yani direksiyon v.s görünsün istiyorum. midtown madness 2 var ama başka bi şey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Test Drive Unlimited'da olması lazım içerden görünüş. Şehirde dolaşmak serbest ve yarış falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aynen aradığın oyun test drive, ne ararsan var istersen kocaman şehirde gez keyif yap istersen arada yarışlara katıl hatta yarış dışında da bissürü aksiyon var, manken alıon yoldan bi yerlere yetiştirion, ne bilem arabayı belirli bir sürede bi yerlere yetiştirmen gerekio vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 orjinal alırsan yaşayan şehir bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar