erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 düşük intli karakterle klamathtaki torr arasındaki diyalog süper oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hehe ben pek dayanamamıştım düşük intli karaktere ya, bi süre sonra sıkmıştı. Abi bence sen böyle fotoğraf koyup hikaye yazma da yeniden bi bitir fallout u anıların depreşsin :)-D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dominic said: [large]LOL[/large] mu? lol cidden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sponsored by JETPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lol bi sakin ulan. hem bu hem bb devam edecek bayramda calismak zorunda kalmasaydim daha iyi olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 haha sevdim sulik i de al yanına rıfatın yazık yanlız kalmasın sonra vic i de al : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şu oyunun gözünü seviyim nerden bu oyun nerede fallout 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 OogahBoogah said: haha sevdim sulik i de al yanına rıfatın yazık yanlız kalmasın sonra vic i de al : ) Fallout 1 oynuyor abi adam :)-D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 farkları yok pek hehe bayadır oynamıyorum farkedememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bunu görüp gaza geldim bi daha fo bitirdim turbo plasma rifle ftw. fast shot ile 2 ap harcıyo bi turda 5 kere ateş ediyosun ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar