Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 papadapulos said: PVE THIS WAY -> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eheh evet pve realmlerin o way'de oldugunu biliyorum. :) topic'in ana kısmını atlayıp "OLOLOLO PVP SERVER ORA" diyorsunuz hala. :p neyse adam uyarı almış, az önce yine level 1 karakter açıp whisp attı ve neden gm'e şikayet ettiğimi vs sordu. hala warlockunu kesmeseydik hiç bulaşmıycakmış da o yüzden bize corpse camping yapmış, sinirlerine hakim olamayıp küfür etmiş vs. sizin yüzünüzden falan diyerek zırvalıyordu. daha sonrasında 3 gün suspend yeme riski aklına gelince sanırım uzatmayıp çıktı. :p en başından dediğim gibi PvP realmde opposite faction ile irtibata geçmek (hatta irtibat için değil sadece, adam bildiğin bizi track ediyordu, Winterspring'den Stormwind'a geçip mola verdik 1 saat falan sonrasında WPL yapıp Outlands'e geçtik ve herif bizi abuk bir yerde buldu) için başka accounttan karakter açıyor ve sözlü saldırıda bulunup küfrediyor. PvE REALM ===> THIS WAY o arkadaş için daha geçerli sanırım zira o tip realmlerde hem alliance hem horde karakter açabiliyorsunuz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ip trackleyip evini bulursa gorursun ally'i horde'u. Adam stalkermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adam swe abi bariz fsdfsd alayına gideriz türk milleti olarak, dayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok ben geldikten sonra adam bıraktı hiç ben yokum olayın içinde :D gittim sonra respec ettim zaten adamla konuştum tatlıya bağladım :P yoksa o sizi ben onu keserdik birbirimizi sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben ticketi daha erken açmıştım. neyse millete canı istediği gibi küfredemeyeceğini idrak etmiş işte eleman. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gece onlineyim mutilate yim :D af yok ona musti biliosun her daim whisperlara açığım :D kaç gold eksiğiniz var epic m için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 120 gold mu ne vardı çantamda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya wowda şu ana kadar sinirlenipte banlanırım korkusu ile kendimi durduğum olmadı, hep karşıdaki hakettiyse dümdüz girdim çıktım. Ettiği laftan dolayı banlananlar nasıl beceriyor banlanmayı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aket-Atum said: ya wowda şu ana kadar sinirlenipte banlanırım korkusu ile kendimi durduğum olmadı, hep karşıdaki hakettiyse dümdüz girdim çıktım. Ettiği laftan dolayı banlananlar nasıl beceriyor banlanmayı anlayamıyorum. puha ben daha yeni ban yedim racial harassment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aket-Atum said: cc aynen ninjalık gibi değil mi? yasak değil ama etikte değil Ninjalik gibi degil, yasak degil, ve ayni zamanda etikle de bir ilgisi yok. Konunun uzerinde konustukca baska baska sorular soruyor insanlar o yuzden net yaziyorum artik :) PvP realm >> RED = DEAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar