deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fizban said: ben bu ülkeye vergi veriyorum. maaşımın %33 ü vergiye gidiyor. bunun yanı sıra %18 dolaylı vergi ödüyorum aldığım ürünlerden. verdiğim verginin haddi heasbı yok. ve trtbu adama yıllık 700 bin ytl verecek. ben de bunu eleştirmicem. komik. Bilgin Gökberke verilen parayı eleştirdin mi? Tarkan'a verilen parayı eleştirdin mi? Diğer program yapan insanları eleştirdin mi? Ha bir tane düşünce olarak sizden farklı insan oraya çıkıp para kazanınca mı problem oluyor? Tekrar söylüyorum ben Hakan Şükür'ü beğeniyor yada oraya çıkmasını onaylıyor değilim.Benim dediğim adamın eleştirilme sebebi Fethullah Gülen olmamalıdır. Gayet basit. Fethullahcı falan da değilim sadece birilerinin diline dinine ırkına göre ayrılmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tarkan a verilen parayı tabi ki de eleştirdim. bilgin gökberk yılda 700 bin ytl almıyodur ayrıca, merak etme sen. alıyo olsa radyoda program yapmaz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rıdvan yalnız. 5 milyon iyiymiş lan. alex'le aynı maaşı alıyormuş nerdeyse. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ya rıdvan heycanlı heycanlı anlatıyo arada güntekine kızıyo falan sonra tespitleri çok ii izlettiriyo kısaca ama hakan başarısız ya uefa hikayesini anlatırken işte mallorcadaki gölünü anlatıyo mesela;'' güzel pas geldi bende attım'' gibi yorumları var üslubu çok sade zaten trtdeki programda mehmet demirkolla ritim buluyo azcık . adam gibi jubile yapıp gitmediya bu adam bişe denmez artık. aldıgı maaşda fazla bence kaan kural a ntv gunde 100 hamburger veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tellos said: kaan kural a ntv gunde 100 hamburger veriyo. ahahah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yorumcu olmak varmış boşuna okuyoruz anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Önce Hakan Şükür ol da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yazık bu insanlara ya. yitip gidiyor herkes. kapitalizm denen sistemden bihaber kıskançlıklar içinde millet. bir de şu "benim vergilerimle" diye başlayan cümleleri kuranları anti-klişe timine buradan havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 telekomun cem yılmaza 3 trilyon vermesine de ( ki telekom rakipsiz bir şirket) tarkanın bilmem kaç trilyon u alıp acudun dörtte biri rating almasını da eleştirdim. ayrıca evet bakkaldan aldığım çikletten bile %18 vergi veriyorum ben bu devlete, koyun değil ki her önüme konanı yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 SoulCube said: rıdvana yorumcu diyenin ben...değil 5 m ytl yanımda izlerken konussa sus ulan ağzına çarparım derim.gülerler buna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bu paranın hangi bütçeden verildiğine dair bir bilgi yok ortada? Benim vergim diye başlamış herkes ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 DoruK said: yazık bu insanlara ya. yitip gidiyor herkes. kapitalizm denen sistemden bihaber kıskançlıklar içinde millet. bir de şu "benim vergilerimle" diye başlayan cümleleri kuranları anti-klişe timine buradan havale ediyorum.kapitalizm denen sistemden bihaber değilim şahsen. trt benim vergilerimle işletiliyor. trt ye fon ayrılıyor maliye bakanlığından sürekli. futbol federasyonu için aynı cümleyi kuran arkadaşlar olursa bilemem, futbol federasyonu devletten para almıyor, kendi bütçesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 federasyona edilen laflar apayrı bir konu zaten onları hepten haksız buluyorum ama hakan şükür getirilirken de program zarar etsin insanların vergileri çöpe atılsın diye düşünüldüğünü hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iyi de para ile yapılıyor bu işler mesela dünkü gs-benfica maçı da epey paraya yayın hakkı satın alınmıştır devlete vergi veren herkes gsli veya benficalı değil trt nin devlet tvsi herşeye para harcanmaz diye bakarsan zaten yayında olmasının bir anlamı kalmaz çünkü izleyecek bişey bulamassın hakana çok para verilmesi deil, verilen paranın piyasa şartlarına göre normal olup olmadığı önemli futbol da böyle yani insanlar fazla kazanıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yani, bu kanalın da ekonomisti iktisatçısı işletmecisi yöneticisi vs. vs. var, hesap kitap yapmadan bir şeye girişiyor olmalarını düşünmek komik olur. hele ki trt de en dandik sabah programlarına, en kötü kadrolu dublajcıya verilen paraları dikkate almayan insanların atıp tutması yersiz olur bence. ha yarın trt çıkar yanlış politikalarımızdan dolayı şu kadar zarar ettik der, o zaman hesabı sorulur. trt nin savunucusu gibi oldum yani ama haksızlık yapılıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ya aslında TRT ayrı bir tartışma konusu..Mesela TRT'nin izlenme kaygısının,reyting kaygısının olmaması gerekir mesela bazısına göre,sonuçta reklama da ihtiyacı yok eğer izlenme kaygısı taşımayacak kalitede program yaparsa...Ama o zaman da kimse izlemez TRT'yi,ne biliyim amacı nedir yani orda bir soru var aslında kurulurken ki amacı izlenme kaygısı,diğer özel kanallarla rekabet etmesi,dizi yapması,futbol yorum programları olmamalı TRT'nin olayı o zaman bir farkı kalmıyor diğerlerinden...Neyse tam anlatamadım galiba da karışık biraz TRT konusu sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 günümüzün şartlarında trt de kar amacıyla işletilen bir kurum sonuçta, aksi düşünülemez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sotto said: Ya aslında TRT ayrı bir tartışma konusu..Mesela TRT'nin izlenme kaygısının,reyting kaygısının olmaması gerekir mesela bazısına göre,sonuçta reklama da ihtiyacı yok eğer izlenme kaygısı taşımayacak kalitede program yaparsa...Ama o zaman da kimse izlemez TRT'yi,ne biliyim amacı nedir yani orda bir soru var aslında kurulurken ki amacı izlenme kaygısı,diğer özel kanallarla rekabet etmesi,dizi yapması,futbol yorum programları olmamalı TRT'nin olayı o zaman bir farkı kalmıyor diğerlerinden...Neyse tam anlatamadım galiba da karışık biraz TRT konusu sanki... ben gayet iyi anladım demek istediğini.. devlet kanalının amacı özel sektörle rekabet etmek değil , televizyonculuk nasıl yapılır , ülke geneline kültür/spor gibi konuları nasıl yayar odur.. yılda 700bin ytl hakan şüküre yorum yapmak için para harcamak , bilimum futbol maçlarına ortak olmak vs. gibi hizmetler vericeğine , voleybol basketbol vs. bilimum türkiye ligi müsabakalarını insanlarla buluşturmalı. 2. lig maçlarını yayınlamalı. pazar sabahı konserlerini (yeniden) yayınlamalı. dendiği gibi , izlenmese bile bu programlar , reyting ve reklam derdi olmadığından , hizmet için yayınlanmaya devam etmeli. ama tabi "nerde bu devlet nerde bu ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kimsenin izlemeyeceği programlara para harcamalı yani trt öyle mi anlıyorum? TRT'nin nasıl olması gerektiği bence de bir soru işareti bence normal bir ticari kanal gibi işletilmeli ve şuan için de öyle gibi duruyor sonuçta devlet eliyle yönetiliyor olması onu bir hayır kurumu yapmaz. Galatasaray maçının alınması söylenmiş ya gayet basit eğer o maçın geliri götürüsünden fazlaysa alır neden almasın? Neden Show tv ye bıraksın atıyorum. Bu konuda da Hakan Şükür o ekrana çıkıp yorumlarını yapana kadar beklemek lazım ama düşündüğümde sergen,hakan ünsal yapabiliyorsa bu işi Hakan Şükür de yapabilir. Zaten yorumcularımızın çoğu eski futbolcular ama biyerde bi değişim gerekiyor artık ben can bartu'ları osman tanburacıları görmekten bıktım ekranda yeni yüzler olsun Hakan Şükür tutmaz bir başkası tutar belki. Gerçi bence Tugay artık emekli olsun gelsin Tr de spor programı yapsın da neyse =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 forgiver said: iyi de para ile yapılıyor bu işler mesela dünkü gs-benfica maçı da epey paraya yayın hakkı satın alınmıştır devlete vergi veren herkes gsli veya benficalı değil trt nin devlet tvsi herşeye para harcanmaz diye bakarsan zaten yayında olmasının bir anlamı kalmaz çünkü izleyecek bişey bulamassın hakana çok para verilmesi deil, verilen paranın piyasa şartlarına göre normal olup olmadığı önemli futbol da böyle yani insanlar fazla kazanıyor,ama şöyle bir durum var, gs-benfica maçı reklam aldırır. hakan şükür ün stadyumda yorumcu olması nasıl bir reklam aldıracka ki ? nası arttıracak ki geliri ? zaten geniş özetleri yayınlama hakkı bir tek trt'de, ihtiyacı yok böyle birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 deathl0rd said: kimsenin izlemeyeceği programlara para harcamalı yani trt öyle mi anlıyorum? TRT'nin nasıl olması gerektiği bence de bir soru işareti bence normal bir ticari kanal gibi işletilmeli ve şuan için de öyle gibi duruyor sonuçta devlet eliyle yönetiliyor olması onu bir hayır kurumu yapmaz. Galatasaray maçının alınması söylenmiş ya gayet basit eğer o maçın geliri götürüsünden fazlaysa alır neden almasın? Neden Show tv ye bıraksın atıyorum. Bu konuda da Hakan Şükür o ekrana çıkıp yorumlarını yapana kadar beklemek lazım ama düşündüğümde sergen,hakan ünsal yapabiliyorsa bu işi Hakan Şükür de yapabilir. Zaten yorumcularımızın çoğu eski futbolcular ama biyerde bi değişim gerekiyor artık ben can bartu'ları osman tanburacıları görmekten bıktım ekranda yeni yüzler olsun Hakan Şükür tutmaz bir başkası tutar belki. Gerçi bence Tugay artık emekli olsun gelsin Tr de spor programı yapsın da neyse =]"trt kimsenin izlenmeyeceği programlar yayınlamalı" değil söylenen. "trt insanları eğitmekle yükümlü bir kanal olmalı". "ee bunlar anlamıyo, o zaman onların seviyesine inelim"den ziyade, "bunlar anlamıyo, anlatalım öğretelim bari". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iyide şimdi öznel bir yargı var öncelikle yani Hakan Şükür'ün rating e katkısı olmaz şeklinde buna siz karar veremezsiniz bunu zaman gösterir. 2. daha önemli eh geniş yayın hakkı var diye oraya 3 tane maymun koysunlar onları izleyelim izler misin? Şahsen ben maçı izleyemediğimde özetleri ntv'den izliyorum çoğu zaman;sevmediğim için Ömer Üründül'ü. Eğer Hakan Şükür adam gibi yorum yaparsa dinlenir olursa en azından beni kazanıcak rating olarak tek olduğumu da sanmıyorum. TRT eğitici yayın yapmalı tamam katılıyorum da zaten TRT bünyesinde birden çok kanal var biliyorsunuz sanırım diğer kanallarda gayet başarılı programlar yayınlanıyor bence(sizin istediğiniz tarzda tabiki daha iyileri yapılabilir ama neyi iyi yaptı ki bugüne kadar T.C. kurumları.) TRT-1 eğer zarar ediyorsa yani vergileri boşa harcıyorsa bu para harcadığından değil aksine para harcamadığındandır^^. Ntv 5M verebiliyorsa Rıdvan'a bu izlendiği para kazandırdığı için sen burda Ntv'yi eleştiremezsin sonuçta onlar para kazanıyor tercih onların. Eğer yarın Hakan Şükür aldığı parayı hakedicek rating artışını sağlamazsa bende burda sizinle beraber eleştiririm TRT yayıncılık politikasını ama ratingler artarsa zaten konuşcak bişey kalmaz. O yüzden bekleyip görmek lazım diyorum tekrar,tekrar ve tekrar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fizban said: deathl0rd said: kimsenin izlemeyeceği programlara para harcamalı yani trt öyle mi anlıyorum? TRT'nin nasıl olması gerektiği bence de bir soru işareti bence normal bir ticari kanal gibi işletilmeli ve şuan için de öyle gibi duruyor sonuçta devlet eliyle yönetiliyor olması onu bir hayır kurumu yapmaz. Galatasaray maçının alınması söylenmiş ya gayet basit eğer o maçın geliri götürüsünden fazlaysa alır neden almasın? Neden Show tv ye bıraksın atıyorum. Bu konuda da Hakan Şükür o ekrana çıkıp yorumlarını yapana kadar beklemek lazım ama düşündüğümde sergen,hakan ünsal yapabiliyorsa bu işi Hakan Şükür de yapabilir. Zaten yorumcularımızın çoğu eski futbolcular ama biyerde bi değişim gerekiyor artık ben can bartu'ları osman tanburacıları görmekten bıktım ekranda yeni yüzler olsun Hakan Şükür tutmaz bir başkası tutar belki. Gerçi bence Tugay artık emekli olsun gelsin Tr de spor programı yapsın da neyse =]"trt kimsenin izlenmeyeceği programlar yayınlamalı" değil söylenen. "trt insanları eğitmekle yükümlü bir kanal olmalı". "ee bunlar anlamıyo, o zaman onların seviyesine inelim"den ziyade, "bunlar anlamıyo, anlatalım öğretelim bari". + Normal şartlarda sponsor bulunamayan, ama gelişime açık kültür/sanat/spor olaylarına destek olmalı. TRT'nin amacı bunlardır, reyting peşinde koşmak değil. Popüler işler yapan, reyting kovalayan özel kanal var yığınla nasıl olsa. Yani ben Banu Avar'a verilen 720 bin YTL'ye acımam, ama Hakan'a verilen 700 bin YTL'ye acırım. Ama madem TRT böyle bir yola girdi, yapacak birşey yok, umarım tükürdüğümü yalarım da Şaban Şükür TRT'nin reklam gelirlerini ikiye katlar, aldığı paranın hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 feto-şaban-trt üçgeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar