Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Linux'de de fazla ram yiyor. full blown transaction safe database diyim sen anla. Neden bir müzük bir progmanı için bunu yapmışlar anlamadım, ama heryerden aşırı tepkiler alıyorlar. Düzeltecekler sanırım düzeltilmsi gereken birşey olduğunu anladıkdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mysql kullanıyor. *--with-embedded-server seçeneğini dahil etmeden derleyebilirsin istersen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 package selection da bi ton şey var yahu hangilerini seçicem bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oha win versiyonu oldugunu simdi fark ettim. kendi kendime dusunuyodum keske win icin de olsa diye. kisfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 2.1 çıktı, birsürü eksikliği gidermişler. Çok daha iyi olmuş, artık 1.4'ü sildim sonunda : release notes & donwload: http://amarok.kde.org/en/releases/2.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ram durumu nasıl? hala foobar2000'i geçcek kapasitede değil galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ben de 20-30 arası harcıyor. Az ram istiyorsan bu konuda en iyi Linux programı Consonance Amarok'un sınıfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oper said: iyi deneyelim bakalım. ben aimp 2.5 kullanıyom şu an. ee installer nerde aga bulamadım :S aynen bende aimp2 kullaniorum tek gecerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar