Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Kablosuz mouse un pili bitti sabah şarj ettiğim pilelri (tam şarj oldular mı bilmiyorum) taktım ama yinede çalışmıyor. Bi yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 up tıkandım kaldım yardım edin[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 a4 tech ise mouse büyük ihtimalle pil göstergesinin oralarda using rechargeable battery gibi bi opsiyon olsa gerek bide onu dene varsa tabi
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 at kardeşim laser maser hepsi dandik dundik işler. al bir kralından microsoft mause 5yıl kullan. kabllosu scrool fln janjanlı bir dünya mause var[signature][hline]T-girL
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ya gercekten Kablosuz Mouse adamı uyuz ediyor..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock:
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 amperajı yüksek piller kullan normalde satılan piller genellikle 0.7 amperlik oluyolar bir de piyasadan 2lik olanları aratırsan daha iyi olur...
Öne çıkan mesajlar