papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=326ebca10f7d586cf0cc96fe960636824b717d45 allah büyümenize imkan vermesin. amin. antipatik veletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yazık lan yazmana 2 kere yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hehe hatta yağ koysunlar oraya dahada feci kaza yapsın araba yanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet bende yazdım onu yorum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kalp kalbe karşıymış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ASKDFJHSDLKFJGHJKH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ahahah abi bu ne ya. Eskiden fasulye felan yetiştirirdik pamukla bu kadar basitleştirdiler olayı demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahaha çokomik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Hangisi akıl etti bu projeyi ben onu merak ediyorum esas :D Hoca da imba yalnız .. Evet çok güzel diyo .. Rahatsız anasını satıyım alayı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 10 sene sonra kendileri izlemicekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 SIR9T4K5YJM KIÖÇCFVGGHJKMU ilkokuldayken yapmıyorduk be böyle bişey, bu ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gençlerin önü açık, f1 takımları sıraya girmişler proje için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tulkas 2 gün önce yazmana yapılan bize yapılmıştır! ahahahhah yoruma bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bambaşkaymış bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "bu yaptığımız araştırmada arabaların uzun yolculuklarda tekerlerinin neden daha fazla ısınmasını ön plana çıkardık" "o aktıktan sonra tekerin sıcaklığı daha az şekillerde düşmeye başlayacak" efsane. acil türkçe komisyonu toplansın ben de tebeşir tozundan kimyasal karışım yapıyodum şimdi ne hale geldim. bu çocuklar da mühendis olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hayatımı yenilediler. O öğretmenin de allah türlü türlü belasını versin lan. Çok güzel diyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 geyik bişi ama çok da hatalı olmamış. kamyon yarışlarında su soğutmalı fren diskleri kullanılıyor zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ilkokul seviyesi için sistemde bir sorun yok çocuklardan zaten hidrolik içten soğutma sistemi falan dizayn etmelerini bekliyorsanız yanlış okula bakıyorsunuz sdf da türkçe derslerinde ya da tiyatro faliyetlerinde falan bir sorun olabilir. öte yandan faydalı bir çalışma mı bilmiyorum. ortaokulda geometri hocamız (lise1 de olabilir) bizden küre, koni torus vs gibi enteresan yüzeylerde geometrik şekiller ve geometri nasıl olur bu konuda proje yapmamızı istemişti bence o daha faydalıydı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 abi tamam da bildiğin pet şişe yahu. ilkokul 1-2 tamam da ortaokullu gibiler, ayıp bence yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ortaokulsa oldukça kötü biz ortaokulda havadan bırakıldığında dönerek düşen ince kağıtların dinamiğini incelemiştik bi arkadaşla bilim fuarı için. karşımızda çıkan müyendis yaklaşımlı jüriler ne işe yara ki bu dediler. yıllar sonra benzeri bir çalışmayı bir fizikçinin yayınlarında gördüm (çıkış noktası ve soru aynı da çözüm tabi ki çok daha gelişmiş idi). bu da böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 da süper beşli diye grup kurmuşlar herhalde bunlar ortaokul değillerdir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çatlak üçlü diye bir fransızca proje grubuna tanıklık etmiştim, lise 2. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ogünden sonrada böylesin sanırım sdf Şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 süper 5 li 4+1 5 4 1 ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar