Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper beşli

papadapulos

Öne çıkan mesajlar

"bu yaptığımız araştırmada arabaların uzun yolculuklarda tekerlerinin neden daha fazla ısınmasını ön plana çıkardık"

"o aktıktan sonra tekerin sıcaklığı daha az şekillerde düşmeye başlayacak"

efsane. acil türkçe komisyonu toplansın

ben de tebeşir tozundan kimyasal karışım yapıyodum şimdi ne hale geldim. bu çocuklar da mühendis olur kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul seviyesi için sistemde bir sorun yok çocuklardan zaten hidrolik içten soğutma sistemi falan dizayn etmelerini bekliyorsanız yanlış okula bakıyorsunuz sdf da türkçe derslerinde ya da tiyatro faliyetlerinde falan bir sorun olabilir.

öte yandan faydalı bir çalışma mı bilmiyorum. ortaokulda geometri hocamız (lise1 de olabilir) bizden küre, koni torus vs gibi enteresan yüzeylerde geometrik şekiller ve geometri nasıl olur bu konuda proje yapmamızı istemişti bence o daha faydalıydı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ortaokulsa oldukça kötü biz ortaokulda havadan bırakıldığında dönerek düşen ince kağıtların dinamiğini incelemiştik bi arkadaşla bilim fuarı için. karşımızda çıkan müyendis yaklaşımlı jüriler ne işe yara ki bu dediler. yıllar sonra benzeri bir çalışmayı bir fizikçinin yayınlarında gördüm (çıkış noktası ve soru aynı da çözüm tabi ki çok daha gelişmiş idi). bu da böyle bir anım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...