Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Serinin bozulması, üstünlüğün (en azından günümüz için) kalmaması gibi bariz bir konuya "niye 3 sene lan ahehae" gibi saçma bir cevap veriliyor, şakşakçısı da çıkıp diyor ki "ehahe olm orda başarılılarmış". Bildiğin galibiyet serisi işte, tek maç da değil koskoca son 6 maç bozulmuş. Sanki "2001-2003 arasında iki kez kazandık ya" dedik de abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz, hoşgörü bekliyorsunuz bir de. "Kel başa şimşir tarak" derler buna kibarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 örtmenim bacyo bana kalın kafalı dedi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: BulletRide said: Eze eze berabere kalmanın morali olacaktır mutlaka Fenerbahçe'de,bizim Benfica galibiyetimiz fasa fiso zaten... fsdfsdfsd fsdfsd fsd eze eze berabere kalmak. fsd evet arsenallin mirası defansımız işe yaradı sizin benfica galibyetiniz hicbişeye yaramadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben her maçtan sonra yaparım yorumlarımı, illa kazandığımız maçlar değil. Ara sıra önce yaparsam da hayatta "kesin kazancaz olum" diye bir mesajımı göremezsiniz. Sizin anlayamayacağınız şeyler bunlar malesef. Takıma gönül vermekle her maça "oha yencez kesin mutlaka" gözüyle bakmak farklı şeyler, sonrasında böyle "rezil olduk bari pişkinliğe devam, üste çıkmalıyım" diye yırtınmak var bir de, daha kötü geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Baggio said: Serinin bozulması, üstünlüğün (en azından günümüz için) kalmaması gibi bariz bir konuya "niye 3 sene lan ahehae" gibi saçma bir cevap veriliyor, şakşakçısı da çıkıp diyor ki "ehahe olm orda başarılılarmış". Bildiğin galibiyet serisi işte, tek maç da değil koskoca son 6 maç bozulmuş. Sanki "2001-2003 arasında iki kez kazandık ya" dedik de abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz, hoşgörü bekliyorsunuz bir de. "Kel başa şimşir tarak" derler buna kibarca.galibiyet serisi mi? şükrü saraçoğlu'nda son 3 maçta 2 kez yenememişsiniz beşiktaş'ı, daha önce bir arkadaşın yazdığına göre. ha bunu başarı olarak alıglıyorsanız bir şey demeyeceğim. ne seriymiş arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fener benfica değil, cimbom arsenal hiç değil :) lütfen elmayla armudu kıyasalamayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 adeta bir star wars, saw serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bak, demek fazla abes nitelememişim seni abi :) BJK'nin bir aralar yaptığı Kadıköy'deki galibiyet serisinin artık esamesi okunmuyor, ondan bahsediyorum. Anlatabildim mi sonunda? Yine bir başka dediğim doğruymuş ki sırf işine gelen yeri okumuşsun, İnönü'de de berabere bile kalmamışız 3 senedir mesela. O nasıl, Kadıköy'deki performansınıza bakarsak bunu başarı sayarsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "fener kırmak üzereyken uydurulan rekorlar" konseptine alışmış fener taraftarı. işine gelirse son 20 yılı topla, gelmezse son 5 yılı, o da gelmezse 15 yıl öncesi ile 5 yıl öncesi arasındaki zaman dilimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 senin dediğin ile smoke un yazdıkları çok farklı işte. savunduğun şey yanlış şey. anlamayan ben değilim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Beşiktaş konusunda "poposuyla okumayan her arkadaş" neden 3 senedir dediğimi anlamıştır. Son üç yıldır 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik almışız. üst üste olan şeyler bunlar. Hani 4 sene üst üste şampiyon oldunuz diyosunuz ya niye 5 senede 4 kere şampiyon olduk demiyosunuz. Son 3 senedir üst üste inönüde galip geliyoruz son 9 senedir üst üste Kadıköyde cimbomu yeniyoruz. Bu kadar basit ama basit şeylerin anlaşılması daha zor olabiliyor hezimetin siniriyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 DoruK said: "fener kırmak üzereyken uydurulan rekorlar" konseptine alışmış fener taraftarı. işine gelirse son 20 yılı topla, gelmezse son 5 yılı, o da gelmezse 15 yıl öncesi ile 5 yıl öncesi arasındaki zaman dilimini. bunlar senin yaşıyamicağın şeyler ömrü hayatında :) oyüzden böle konuşursun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 banane yahu beşiktaştan. hayır daha önce son 5 seneyi baz aldın, dedin uefa böle yapıyo ehuaher yedik hadi. sonra 3 seneler 10 seneler 20 seneler de çıktı ortaya, o ona gönderme idi. banane sizin aranızdaki mücadeleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Doruk, kim ne rekorundan bahsetti ki şimdi? Bak son bir kez büyük büyük özet geçeceğim; BJK'NİN BİZE KARŞI MEVCUT BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI KADIKÖY'DE, ONU TAM 3 SENEDİR BOZMUŞUZ, DEPLASMANDA DA ZATEN YENİYORUZ. Hani nocom havaya girmiş ya, ona bu cevap verilmiş, ben belli olmaz diye bakıyorum sizin alışkın olmadığınız şekilde ama onun "kesin alcaz" diye bakıp dayandırdığı temel yanlış, o belirtilmiş. Peki madem haksızız, sen bize bir seri söz konusu olduğunda güncel bir zaman dilimine bakmanın nesi yanlış, bunu açıklar mısın? "Abi seri mi kaldı 3 senedir gitmiş işte" gibi bir mesaj yerine ne yazılmalıydı, nasıl daha uygun olurdu? "Ondan önce adamlar sizi kaç sene yendi" dersen, az önce kendi laf attığın "15 sene ile 5 sene öncesi arası zaman dilimi" konumuna düşmez misin? Çok mu yükleme yaptım bir anda acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yok abi :) ne bende anlatacak taakat var ne sizde anlayacak hımm... sabır. :) seri diyorum seri... son üç maç diyorum. Son 9 maç diyorum... antu forumlarından bir kuple daha hıncal uluç yazısında cimbom bu kadrosuyla iki takım çıkarır biri inönüde beşiktaşı yener diğeri kadıköyde feneri demiş... sanırım kadıköye yanlış takımı gönderdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 harrassımı yaptım giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 işi olmayan biri sayar mı lütfen threadde gslıların mı fblilerin mi daha çok mesajı var? sanırım tartışmalara son noktayı koyabilecek bir istatistik olabilir de biz de işimize bakarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tek o kalmıştı herhalde istatistiği yapılıp bir üstünlük sonucuna varabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Kaybettikten sonra bizden fazla mesajları vardır herhalde, bunu istatistiksel olarak pişkinliğin doğrulanması olarak yorumlayabilir miyiz Ema apla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 87 sayfa naptiniz lan? sonucu bu kadar onemsiz bi maci ne kadar sisirdiler, sanki son hafta kazanan sampiyon olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Evet biraz düşüncelerimi yazayım öncelikle maç sırasında yoktum çünkü izlemek için gitmiştim ;) Şimdi bilen bilir biz Dota turnuvaları düzenliyorduk katılıyorduk falan bi ara.Her turnuvadan önce de yenicez her maçımızı 45 dkkadan önce kazanıcaz vs. gibi argümanlar sunuyorduk ortaya kimse de ağzını açıp bi kelime edemiyordu.Biz kazandığımızda abi siz zaten iyisiniz oldu hep ama kazara kaybettiğimizde bi anda ortalık "noooldu lan?" triplerinde insanlarla dolardı. Bunu biraz da buna benzetiyorum bir çok Fenerbahçe'li maçtan önce konuşmaya cesaret edemiyordu ama şimdi çıkmış bık bık ötüyorlar çünkü artık korkucak bişey yok. Maça gelirsek atanan hakem tam bir saçmalık Türkiye liginin en büyük maçına dünyadaki sayılı derbilerden birine bu kadar tecrübesiz zayıf bir hakem atayamazsın atarsan taraftar baskısı altında ezilir. Kartlarını Galatasaray aleyhine çıkarırken gösterdiği cesareti Fenerbahçe aleyhinde gösteremedi maşallah. İşin komik yanı yaptığı bu hareketin ezikliği altında kalıp daha sonra lincoln'ün kendini attığı pozisyonda 2. sarı kartı göstermeye de cesaret edemedi çünkü kafasında "Ben bu maç büyük bişey yapmazsam nasıl olsa geri kalanı önemli değil.Ben penaltı çalmayayım ben kırmızı görmeyeyim kariyerim yanmasın" gibi bir mantık vardı diye düşünüyorum. Oynanan futbola gelirsek Fenerbahçe'li arkadaşlarımla izledim maçı her birisinin ortak görüşü Galatasaray'ın kazanacağıydı ve maçta Galatasaray'ın daha iyi oynadığıydı hatta 2-1 ken siz kazanırsınız ya diyenler 3-1 olduğunda anca inandılar maçı kazanabiliceklerine.O yüzden iyi futbol oynadık diyen Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorum ki o kadar alışmışlar ki Fenerbahçenin bu yılki kötü futboluna azıcık bir kıpırdanmayı iyi futbol zannediyorlar. Ben bir Galatasaray'lı olarak eğlendim maçı izlerken Servet ile Guiza'nın mücadelesi Burak'ın Servet'e çarpıp düşmesi Deivid ve Ümit Karan'ın sevişme benzeri görüntüleri güldürdü eğlendirdi. Tuttuğum takımın ortaya koyduğu futbol Benfica maçı tadında değildi ama yine de güzeldi beğendim hoşuma gitti böyle oynayıp yenilmeleri beni rahatsız etmez sonuçta bu Futbol bu yüzden güzel. Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum. Son olarak 3-1 galipken bile hala korkarak sakatlık numaraları yapmayı vakitten çalma hareketlerine gitmeyi yakıştıramadım ben Fenerbahçe klübü oyuncularına. Basit hesaplar içindeki küçük klüplerin oyuncuları gibi davrandılar hoşuma gitmedi bu kadar. Uzun oldu biraz okuma zahmetine girenlerden özür dilerim bu yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 o değil de nasıl koyduk ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sonunda maç konuşabilen biri çıktı, oh. Tribündeydim ben, tekrarları da izleyemedim henüz, aşağıdakilerde hata olursa bundan olabilir. Hakeme laf etmeyin bari, yuh. Tabandan faul verdi, endirekt diye elini kaldırdı 2 saat, oyuncunuz mal gibi gol atıyorsa hala da hakeme laf etmeyin bence. "Bizce endirekt olmamalıydı" diyor Skibbe hala, e olmamalıydı size göre belki ama olmuş, golden sonra verilen bir karar değil ki bu, eli havada bekliyor adam. "Belki defanstan girer veya birisi ittirir" diye vurduysa da beklediği olmadı işte, endirektten gol = aut. Kartlar konusuna gelince, Lincoln ve Arda'ya kırmızı kart verildi mi? FB lehine ne gibi bir kanaat kullandı da kart vermedi peki? Selçuk ve Vederson'u hatırlıyorum mesela şuan, topu kaybedip gittiler adamlarını indirdiler, gitti tereddütsüz gösterdi sarısını. Onun dışında uzun süren veya elli kollu itiraz olup da kart göstermediği oldu mu? Oyuna gelince, ilk dakikada gol atmanız defansı hallaç pamuğu gibi atıp da attığınız bir gol değildi ki. Ofsayt mıydı şuydu buydu derken Rüştü gibi durdu bizim bütün defans, ofsayt mıydı bilmiyorum. Biz öyle gördük ama bi arkadaşım da çizgi dedi. Şans faktörü vardı yani. Sonrasında da FB'de koşmayan bir tane adam yoktu, koştuğu halde kötü oynayan Güiza ve Uğur Boral dışında da herkes iyi oynadı. Deivid, Selçuk ve Gökhan özellikle iyiydi. Volkan'ın son anda çıkardığı, top yerine GS forvetinin kaleye girdiği pozisyon dışında da anca duran toplarda nefes tuttuk yani. Ya olayları biraz kendi lehine kurgulamışsın, ya da arkadaşların futboldan nasiplerini almamışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 servetin yuzu mu kirilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Şimdi ortada kurgulama yok. Açıklayayım biraz sana sanıyorum Aragonnes'in verdiği taktik talimat üzerine Galatasaray yarı sahayı her hızlı geçişinde faul ile durduruldu sert oynadı Fenerbahçe doğrusunu da yaptı ancak böyle kazanabilirdi ve doğru oynadılar.E bu taktikle oynadığında doğal olarak kombine paslarla çalımlarla tehlikeli pozisyon yaratamıyorsun çünkü faul ile durduruluyor bunun sonucunda bir çok pozisyon tehlikeli yerlerden kullanılan duran toplardı doğru çünkü oralarda faul yapıyordu fenerbahçe ;) hakem konusunda bana biraz kolay çıkıyor gibi geldi kartlar bilmiyorum belki ben yanlı görüyorumdur ama akşam tekrar maratonda izleyince Arda'nın gördüğü sarı kartın zırvadan başka bişey olmadığını gördüm mesela ;) Zaten Erman da benim dediğime benzer bişey söyledi. Diğer konuda her elle müdahalede sarı kartını düşünmeden çıkardı mesela ama aynı şeyi Fenerbahçe aleyhinde yapamadı. Çok kesin bir tarafı kayırdı demiyorum bakın yanlış anlaşılmasın sadece Galatasaray'a çıkarırken biraz daha kolay gitti elleri karta diyorum.Elle müdaheleler sarı kart gerektiriyor doğru ama bir çok maçta/pozisyonda bunların çoğu es geçilir yani serbest vuruş verir geçer hakem. Arda'nın kartıyla ilgili de hani adamın anasına sövüyorlar üzerine bişeyler fırlatıyorlar dönüp ellerini açıp napıyorsunuz tarzında hareketler yapıyor bunun cezası sarı kart olmamalı.Bu da benim fikrim tabi sonuçta kural kitabında seyirciye yönelik hareket sarı karttır diyor. edit:Servet hava topu mücadelesinde yüzüne aldığı dirsek darbesi dolayısıyla elmacık kırığında oluşan kırık sebebiyle tedavi altında şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar