Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
derbiden önce;

"6 kasım 6-0, 9 kasım 9-0" gibi saçma bir argüman dışında konustuğunuz birşey yoktu. maçtan sonra "AMA UEFA" diyen adam, maçtan önce "KASIM AYLARDAN YİNE KASIM OLOLOO" diyen adamdan daha aklı selim konusuyordur.

maç öncesi galip geleceğimizi iddia ettim. Neden;

Takım kadromuz Fb'den daha üstün.
Sezona genel bir bakış yaparsak oynanan futbol daha güzel.

Fenerbahçenin tek avantajı kendi saha, seyircisi.

Biz maç öncesi performansımızla galip gelicez derken siz KASIM KASIM 6 9 KASIM diye zırvalıyordunuz.

sen devam et öle sezona genel bakmaya :) iyi seyirler
Sosyal ağlarda paylaş

hala kadro madro diyorsun 4 tane yemissiniz yahu. Gecen yillarda da kadikoyde kaybettiniz, ama 2-0, 2-1 oldu, yakin skorlar oldu, bu sefer 4 tane yediniz yahu.

Konusacak tabi fb taraftari :/ siz yenmis olsaniz car car konusmayacak miydiniz? ASY deki rovansta 4 tane atarsaniz konusmayacak misiniz? Konusacaksiniz bitti. Birak ta fenerliler de konussun simdiden.

mesela ben. 4 tane atmak zevkli birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Yendik çünkü? :) "Biz de berabere kalmıştık ama ya.... :(" diyordunuz o zamanlar.

Derbi topiğinde böyle aptal saptal 10 sene önceki FB'den bağımsız başarıları sergilemekten daha çocukça birşey olmadığı halde hakkımızda bunu diyip üste çıkmaya çalışıyorsunuz, onu anlayamıyorum ben.

Her kaybettiğinizde "ya biz zaten büyüğüz, bakın UEFA'mız, siz yenin nolcak" havalarına giriyorsunuz, madem böyle düşünüyorsunuz yendiğinizde de sevinmeyin de medeniyet, büyüklük öğrenelim sizden, dimi ama? "Ne var ki abi bu da derbi mi, hadi sonraki maçın topiğine" gibi yürüyüp gittiniz mi hayatınızda? Maçtan önce "oeaeyy Arsenal 5 biz 6" demeyi biliyordunuz?

Hazımsızsanız ileride hazımsızlığınızı körükleyebilecek laflar etmeyeceksiniz, maçtan önce konuşmayacaksınız, bu kadar basit. Maçtan sonra "TBR" yazıp (onu bile kısaltıp) sonra 50 mesaj "EHE UEFA EHE BİZ ŞAMP OLURUZ" diye ortada gezmekle tebrik olmuyor, laf olsun diye olmuş oluyor o.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta ne oldu :)

yok benfica maçının %20sini oynasak fark atarızlar...

maç skorunu 1-4 tahmin edenler asdfasf

4 yersek 16 atarız diyenler..

TARIHI fark olur diyen spor totoritelerinin yazılarını forumlara keyifle koyup "bak zıncal bile demiş ezicez" yazanlar...

...
..
.

çok mantıklı argümanlarla gelmiş GS'liler, aynı mantıklı argümanlarlada gitmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

TARIHI fark olur diyen spor totoritelerinin yazılarını forumlara keyifle koyup "bak zıncal bile demiş ezicez" yazanlar...

...
..
.

çok mantıklı argümanlarla gelmiş GS'liler, aynı mantıklı argümanlarlada gitmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Derbi topiğinde böyle aptal saptal 10 sene önceki FB'den bağımsız başarıları sergilemekten daha çocukça birşey olmadığı halde hakkımızda bunu diyip üste çıkmaya çalışıyorsunuz, onu anlayamıyorum ben.

Pardon, 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz sezon Fenerbahçe Uganda Liginde top koşturuyordu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Her böyle havaya girdiklerinde tarihi fark olmasa bile tarihi olay oluyor bari, o da güzel bizim için :p

Johnson'ın attığı maç "FB en kötü haliyle GS'nin en iyi halini yendi" olarak kayıtlara geçmişti, bu seferki "FB en kötü haliyle GS'nin en iyi haline fark attı" olarak terfi etti. Bir sonraki nasıl olacak bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Her böyle havaya girdiklerinde tarihi fark olmasa bile tarihi olay oluyor bari, o da güzel bizim için :p

Johnson'ın attığı maç "FB en kötü haliyle GS'nin en iyi halini yendi" olarak kayıtlara geçmişti, bu seferki "FB en kötü haliyle GS'nin en iyi haline fark attı" olarak terfi etti. Bir sonraki nasıl olacak bakalım.

bide sen cocuk fb taraftarlıgından ergen fener taraftarlıgına terfi etsen tam olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
np.

bundan önce kadıköyde 4 yediğimiz sezon nasıl sonuçlanmış bir bak bakalım. balık hafızalı taraftarım benim.

bir gslinin klasik tartisma haritasini sayende cikariyoruz. kullandigin terimler bile klise ve birebir ayni. Her sene mactan once "bu sefer olacak, takimimiz daha iyi, futbolumuz daha iyi fener bok gibi oynuyor" sonra yeniliyorsunuz. Hem de harika yeniliyorsunuz. Sonra gelen savunmalar hep sabit, beraber bi goz atalim:

1- Uefa kupasi. buyuk basaridir kendisi, ama uzerinden 8-9 yil gecmis ve yanina kiyaslanacak bir basari daha yoktur. Bu sene arlisaniz konusmaya devam edersiniz ama onun disinda garip geliyor artik.

2- Nasolsa her sene bizi yeniyorsunuz sonra biz ligi kazaniyoruz vs. Bu da sevdigimiz klise argumanlardan birisi. Hani biz feneri yenmisiz yenmemisiz, onu takmayiz, sampiyon olalim da gerisi muhim degil. Arkadasim farketmediginiz sey su ki 2000'lerde fenerin sampiyonluk sayisi daha fazla. Yanilmiyorsam 4'e 3 sampiyonluklar.

3- 2234BC de sizi 9 kisiyle 46-0 yenmistik, o gunler unutulmasin Neyse ki bu threadde daha karsilasmadik.

bu arada balik hafizali olan yok, gayet akilliyiz, ama dun takimimiz en buyuk rakiplerimizden birisini(hem sportif, hem kadro anlaminda) yenmis, hem de ustun bir skorla... izin verin de sevinelim. Hala piskin piskin hazimsizlik yapmayin. Tebrik edin, gratz diyin, rovansta gorusuruz diyin bitirin. Sonra da ASY de yenebiliyorsaniz ayni sekilde guzelce yenin, biz de tebrik edelim.

cocuk gibisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
Dennis said:
Siz anca bizi yenersiniz zaten sdf. Saka maka alıstık zaten kadıköy'de yenilmeye, yani bu sene bir "acaba?" dedik olmadı ama. Biz ŞL şampiyonu olsakta yenilcez bu fenere kadıköyde gelenek gibi birsey oldu, bir yandan da iyi ama zavallı fener taraftarı da sevinsin arada tek basarıları bu :P

arada bir sevinsin?
komik çocuk seni
her sene sevinioruz sayenizde
ŞL kupasını alsam bu kadar sevinmem
Allah 6s'yi başımızdan eksik etmesin

tbh.

6s, 8jk vs yazmak bildiğim kadarı ile?
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

...
..
.

Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
nocom seni 30 Kasımdaki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ağlama topiginde bekliyoruz... ağlayan ve üzülen smileylerin hepsini burda harcama lütfen... oraya kalmayacak bak... :)

tamam abi fener-bjk macında gel iddaya girelim istersen, kaybedenin accı 1 ay banlansın
Sosyal ağlarda paylaş

Tüh tabii. GS'yi yenmişiz işte, hem de "fark atıcaz, of evirip çevirip" dediğiniz bir dönemde, bala değil az farkla değil, sezonun en iyi oyunuyla 4-1 yenmişiz. Daha üzerinden 24 saat geçmemiş, kaldı ki 4 saat geçmemişken de aynı hazımsızlıklar, pişkinlikler devam ediyordu. Adamlar şu halde bile gelip burda bozacının şahidi şıracı teoremini ispatlarcasına topiği kirletiyorlar, "AMA EFENİM UEFA ALDIK ON YIL ÖNCE, ŞAMPİYONUZ BİZ HEM YENSENİZ DE, HATTA ne vardı lan başka HE TÜRKİYE KUPASI, PAPAZIN ÇAYIRINI DA BEN SÖYLEMİYİM ARTIK" gibi çocukça argümanlarla.

Sen de gelip tam burada lafı bana söylüyorsun, dediklerim de yanlış şeyler olsa bari. Azmo'nun söylediklerine benim dediklerimi de toplayarak ulaşabilirsin sanırım Demirören'den zekiysen, kendisi güzelce özetlemiş. Ben araya bu kahvecilik oynayanların seviyesinde argümanlar yerleştirerek kendilerini sorgulamalarını istiyorum da, bu kadar çirkefliği yapacak kadar pişkin adamlardan özeleştiri beklemek galiba abes oluyor haklısın o konuda, pardon.

Her cevap bulamadığım mesaja sırf cevap atmış olmak için 2-3 harflik edatlarla cevaplar atsam, "cool" görünüp çocukluktan kurtulur muyum bu arada nocom? Yoksa o post kasma amaçlı bağımsız bir aksiyon mu sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

ben kahve ağzı yapmıyorum, tam tersi sen yapıyorsun. fener yenmiş mi yenmiş tamam, gs lilerin buyuk kısmı tebrık etmiş mi etmiş tamam,

o zaman senın yzına bakalım ;

çocukca seylerı buraya yazmayın, hazmedemıyeceksınız mactan once yazmıycaksınız gıbı cumleler yazmıssın.

madem yendınız, ezdiniz, estiniz
madem kahve ağzı ile konuşmuyorsun

niye o zaman fenerin galibiyetini kutlayacağına maçtan önce yazılanları hazmedememek olarak algılıyorsun.

burada 30 gs li varsa 30 u da yenecez derken
30 fb linin kacı yenilmiycez dedi ?

en az sende benım gıbı bılıyorsun ki mactan once fenerın bırak 4-1 i , yenecegıne bıle ınancın cok degılken, cogu fenerlı gıbı yenılcez dıye dusunurken mactan sonra gelip bilgiçlik taslayıp yazmak olmaz.

madem hazmetme olayı hakkında o kadar yazı yazdında, mactan once kı mesajlarını bı alıntılayalım bakalım neler demişsin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...