Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

son 5 yılın 3 üne bişi demiyorum ; ama bu yıl gs , fb ye nazan daha üstün. Bunu göremiyorsanız size bişi demiyorum. Kuru taraftarlık oluyor gerisi.

Ayrıca maç başında yenilme ihtimalinizin olduğunu siz de biliyordunuz. Ağzınızın yarısıyla söylüyordunuz yenicez diye. Bir yandan sanki düşünmüyordunuz "ulan bu herifleri nasıl yenicez bu performansla" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi harbi balık hafıza var abi sizde :)

son 5 yıldır 3 kere şampiyon olduk, 2 kere ikinci olduk... sizin yüzünü unuttuğunuz CL'de çeyrek final oynadık, yine sizin katılamadığınız CL de oynuruz şuan.

tüm bunlar olurken kaymak niyetine kadıköyde de sizi yiyoruz. Hala sanki 1996-2000 sezonlarını yaşıyosunuz sanıyosunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cl de oynuyorsunuz da noluyor haha. Allah aşkına oynuyoruz demeyin , cl de oynayamıyorsunuz diyelim.

Bizim de katılamamızın nedeni açık. Bin kere anlatamıcam açıkçası. Yüzünü unuttuğun dediğin de zamanında Avrupa kıtasını bilmediğiniz zamanlardı. Yani babanın portakallarında hesabına geliyor bu durum da.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır hep yeniyodunuz değişen bişey yok bizi derbilerde ezmenizin bi esprisi yok. Düşüş yaşıyoruz yükseleceğiz yeniden. Her çıkışın da bi inişi vardır ki sizinki başlamış gibi görünüyor. Sidik yarışına gireceksek de bence tarihimiz boyunca derblerin kazananlarından çok tarihimiz boyunca daha çok sportif başarısı olan önemlidir. Yani tam anlamıyla iyi takım tek maça gaz olup yenen değil de her maç belirli bişeyi tutturup sezonu muzaffer tamamlayan.

Muzaffer tamamlamak dsfsd :D

Öyle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

derbiden önce;

"6 kasım 6-0, 9 kasım 9-0" gibi saçma bir argüman dışında konustuğunuz birşey yoktu. maçtan sonra "AMA UEFA" diyen adam, maçtan önce "KASIM AYLARDAN YİNE KASIM OLOLOO" diyen adamdan daha aklı selim konusuyordur.

maç öncesi galip geleceğimizi iddia ettim. Neden;

Takım kadromuz Fb'den daha üstün.
Sezona genel bir bakış yaparsak oynanan futbol daha güzel.

Fenerbahçenin tek avantajı kendi saha, seyircisi.

Biz maç öncesi performansımızla galip gelicez derken siz KASIM KASIM 6 9 KASIM diye zırvalıyordunuz.

Bu bile yeterli bir sebep sezon sonu için.

Ha ayrıca mançesteri 40 yıl sonra yendik diye 12 sene ortada gezen de nizipspor taraftarıydı sanırım ben karıştırdım sori.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...