toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Tarih: 09/11/2008 Stat: Saraçoğlu Hakem: Hüseyin Göçek http://www.webaslan.com/images/giris/movieposters19.jpg & edit: derbi topigine oyle sadece gs posteri koymak olmaz :) /zeg. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 poster cok guzel, umarim iyi bi mac olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yenicez inşallah..benfica morali ve takıma eklenecek eksikler,yıllardır kadıköyde yenemememiz ateşlicek direk bence,rahat bile geçebilir maç bu gazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gs alır gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 0-2 veya 1-3 gibi net bi skorla galatasarayın alacağını düşünüyorum, umuyorum, istiyorum. kazanalım artık lan kadıköyde de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Tarih : "6 kasım 2002.TSL de 6. sırada olan (7.de olabilir de 6 diye hatırlıyorum) fenerbahçe kadıköy Şükrü Saraçoğlunda galatasarayı 6-0 yenio.." Günümüz: Önümüzdeki tarih 9 kasım ve geçmişe benzer güzel bi anı daha fenerbahçe 9 kasımda 9.sırada :) mekan Şükrü Saraçoğlu galatasarayın '08-'09 uefa kupasını kaldırmak için hayaliyle yatıp kalktığı her uefa maçının ardından kupa gsnin dediği ve bizim galatasraya çocukları koyup gönderdiğimiz yer bizim mabedimiz Şükrü Saraçoğlu. Bakalım kim daha uzağa işiyebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DoubleW said: toggie said: oo tamam fener yukselise gecer artık fener kendini GS ye sakladı ahaha :D BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. toggie said: acınacak halde fener hakkaten yazık lan :'( nocom said: bLackcha0s said: fener marketten süt alamaz BiTcH_oFBaT said: toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. 1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez MrLevie said: Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D toggie said: aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar. DoruK said: onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. Khelben said: oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah dewamı : 9 kasım. to be continued... Red said: bekle bizi saracoglu öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 1-3 hadi bakalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahahah afiş inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 MeSh said: DoubleW said: toggie said: oo tamam fener yukselise gecer artık fener kendini GS ye sakladı ahaha :D BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. toggie said: acınacak halde fener hakkaten yazık lan :'( nocom said: bLackcha0s said: fener marketten süt alamaz BiTcH_oFBaT said: toggie said: benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun. 1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez MrLevie said: Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D toggie said: aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar. DoruK said: onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur. Khelben said: oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah dewamı : 9 kasım. to be continued... Red said: bekle bizi saracoglu öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :) alıntılayalım şimdiden, silmesinler sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 iddia diyosun da alıntı yaptıklarının yarısı iddia falan değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 whissinn said: Tarih : "6 kasım 2002.TSL de 6. sırada olan (7.de olabilir de 6 diye hatırlıyorum) fenerbahçe kadıköy Şükrü Saraçoğlunda galatasarayı 6-0 yenio.." Günümüz: Önümüzdeki tarih 9 kasım ve geçmişe benzer güzel bi anı daha fenerbahçe 9 kasımda 9.sırada :) mekan Şükrü Saraçoğlu galatasarayın '08-'09 uefa kupasını kaldırmak için hayaliyle yatıp kalktığı her uefa maçının ardından kupa gsnin dediği ve bizim galatasraya çocukları koyup gönderdiğimiz yer bizim mabedimiz Şükrü Saraçoğlu. Bakalım kim daha uzağa işiyebilio lol enteresan bi saptama, eger biz gene uefayi alicaksak ben 9 kasimda fenerden 9 yemeye raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yani neyse işte, fenere dil uzatılan, gözüme çarpan mesajları 2 dakikada ayikladim işte. bu kadar çikti, idare edin.. bunun 10 katı vardır forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 +1 kadıköyde 2. kupamızla tur atalım da varsın fb 3245325 gol atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 9 kasım'da takımından 9 gol atmasını bekleyen taraftar tipine de bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gökhan iyi toparlamışsın ama umarım kapak resmini koymak kısmet olmicak sana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 whissinn said: Tarih : "6 kasım 2002.TSL de 6. sırada olan (7.de olabilir de 6 diye hatırlıyorum) fenerbahçe kadıköy Şükrü Saraçoğlunda galatasarayı 6-0 yenio.." Günümüz: Önümüzdeki tarih 9 kasım ve geçmişe benzer güzel bi anı daha fenerbahçe 9 kasımda 9.sırada :) mekan Şükrü Saraçoğlu galatasarayın '08-'09 uefa kupasını kaldırmak için hayaliyle yatıp kalktığı her uefa maçının ardından kupa gsnin dediği ve bizim galatasraya çocukları koyup gönderdiğimiz yer bizim mabedimiz Şükrü Saraçoğlu. Bakalım kim daha uzağa işiyebilio Lan senin mabedinede sanada belamisin olm sen aralardan cikiorsun ole lan fb 9 tane atsin bu galatasaraya ben bugun aldgm formayi yerim lan!!! ''NASIL GELEMIOMUSUM YAA Y***** GELMEM GELICEM ISTE'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: 9 kasım'da takımından 9 gol atmasını bekleyen taraftar tipine de bayılıyorum. Bu topicte öle bi taraftar tipi yok ben görmedim.Varsayalımki üstüme alındım ben 9 tane atar demedim sadece tarihten bugüne olan ortak benzerlikleri ifade ettim.Bu demek değilki fenerbahçe 9 tane atar.İşte bunu anca sen öle anlarsın :) buda senin farkın arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 cansn said: Lan senin mabedinede sanada belamisin olm sen aralardan cikiorsun ole lan fb 9 tane atsin bu galatasaraya ben bugun aldgm formayi yerim lan!!! ''NASIL GELEMIOMUSUM YAA Y***** GELMEM GELICEM ISTE'' belayım kardeşim :)))) seni ayrı bi seviyorum sen öz kardeşimsin cünkü nihahahaha "NASI YA GALATASARAYLI GÜZELİNSAN ÇOCUKLARIMI GELİP OTURCAK YERİME" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 başlık kilitlenmesin de adam gibi yazabilelim maç gününe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tarih tekerrür edecekse galatasaray varsın 9 yesin, Şükrü saraçoğlu stadında UEFA kupasını kaldırmanın zevkini yaşatacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mani said: tarih tekerrür edecekse galatasaray varsın 9 yesin, Şükrü saraçoğlu stadında UEFA kupasını kaldırmanın zevkini yaşatacaksa. Bir türk takımının Mabedimizde elbette kupa kaldırmasını her türk vatandaşı gibi bende isterim bunu hakkederse.Ama sonra gelipte tepemize binmek anca tarih fakirlerinin işine gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 6 kasımda ezeli rakibine 6 gol atan takımın taraftarına bayılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Fenerbahçe ligde toplam 9 gol attı mı şu ana kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar