Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Tarih :
"6 kasım 2002.TSL de 6. sırada olan (7.de olabilir de 6 diye hatırlıyorum) fenerbahçe kadıköy Şükrü Saraçoğlunda galatasarayı 6-0 yenio.."

Günümüz:
Önümüzdeki tarih 9 kasım ve geçmişe benzer güzel bi anı daha fenerbahçe 9 kasımda 9.sırada :) mekan Şükrü Saraçoğlu galatasarayın '08-'09 uefa kupasını kaldırmak için hayaliyle yatıp kalktığı her uefa maçının ardından kupa gsnin dediği ve bizim galatasraya çocukları koyup gönderdiğimiz yer bizim mabedimiz Şükrü Saraçoğlu.

Bakalım kim daha uzağa işiyebilio
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
toggie said:
oo tamam fener yukselise gecer artık

fener kendini GS ye sakladı ahaha :D

BulletRide said:
Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık.

toggie said:
acınacak halde fener hakkaten
yazık lan :'(

nocom said:
bLackcha0s said:
fener marketten süt alamaz

BiTcH_oFBaT said:
toggie said:
benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun.

1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez

MrLevie said:
Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe

DoubleW said:
gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D

toggie said:
aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar.

DoruK said:
onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur.

Khelben said:
oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah

dewamı : 9 kasım.

to be continued...

Red said:
bekle bizi saracoglu

öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :)
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
DoubleW said:
toggie said:
oo tamam fener yukselise gecer artık

fener kendini GS ye sakladı ahaha :D

BulletRide said:
Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık.

toggie said:
acınacak halde fener hakkaten
yazık lan :'(

nocom said:
bLackcha0s said:
fener marketten süt alamaz

BiTcH_oFBaT said:
toggie said:
benfica'dan 5 yiyebiliriz. ama dönüp onun gazıyla fb maçını 1-0 kazanabiliriz. evet bu olsun.

1-0 mı? bana göre o maç 3 ten aşağı bitmez

MrLevie said:
Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe

DoubleW said:
gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D

toggie said:
aydın'ı fb macında mutlaka bekliyorum ikinci yarı falan. zaten dokulen fb savunmasına neler neler yapar.

DoruK said:
onu bunu bilmem de fener gs maçına çift önliberosuz falan çıkarsa facia olur.

Khelben said:
oh ne koyduk be ne takımız be helal be dafshdfsah

dewamı : 9 kasım.

to be continued...

Red said:
bekle bizi saracoglu

öncesinde bu kadar iddialı mesajlar atılan başka derbide görmemiştim yalnız ha.. gs kaybederse böyle güzel, büyükçe bir kapak resmi koycam. belirteyim şimdiden. :)

alıntılayalım şimdiden, silmesinler sonra ;)
Sosyal ağlarda paylaş

whissinn said:
Tarih :
"6 kasım 2002.TSL de 6. sırada olan (7.de olabilir de 6 diye hatırlıyorum) fenerbahçe kadıköy Şükrü Saraçoğlunda galatasarayı 6-0 yenio.."

Günümüz:
Önümüzdeki tarih 9 kasım ve geçmişe benzer güzel bi anı daha fenerbahçe 9 kasımda 9.sırada :) mekan Şükrü Saraçoğlu galatasarayın '08-'09 uefa kupasını kaldırmak için hayaliyle yatıp kalktığı her uefa maçının ardından kupa gsnin dediği ve bizim galatasraya çocukları koyup gönderdiğimiz yer bizim mabedimiz Şükrü Saraçoğlu.

lol enteresan bi saptama, eger biz gene uefayi alicaksak ben 9 kasimda fenerden 9 yemeye raziyim.
Sosyal ağlarda paylaş

whissinn said:
Tarih :

Günümüz:

Lan senin mabedinede sanada belamisin olm sen aralardan cikiorsun ole lan fb 9 tane atsin bu galatasaraya ben bugun aldgm formayi yerim lan!!!

''NASIL GELEMIOMUSUM YAA Y***** GELMEM GELICEM ISTE''
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
9 kasım'da takımından 9 gol atmasını bekleyen taraftar tipine de bayılıyorum.

Bu topicte öle bi taraftar tipi yok ben görmedim.Varsayalımki üstüme alındım ben 9 tane atar demedim sadece tarihten bugüne olan ortak benzerlikleri ifade ettim.Bu demek değilki fenerbahçe 9 tane atar.İşte bunu anca sen öle anlarsın :) buda senin farkın arkadasım
Sosyal ağlarda paylaş

cansn said:

Lan senin mabedinede sanada belamisin olm sen aralardan cikiorsun ole lan fb 9 tane atsin bu galatasaraya ben bugun aldgm formayi yerim lan!!!
''NASIL GELEMIOMUSUM YAA Y***** GELMEM GELICEM ISTE''

belayım kardeşim :)))) seni ayrı bi seviyorum sen öz kardeşimsin cünkü nihahahaha

"NASI YA GALATASARAYLI GÜZELİNSAN ÇOCUKLARIMI GELİP OTURCAK YERİME"
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
tarih tekerrür edecekse galatasaray varsın 9 yesin, Şükrü saraçoğlu stadında UEFA kupasını kaldırmanın zevkini yaşatacaksa.

Bir türk takımının Mabedimizde elbette kupa kaldırmasını her türk vatandaşı gibi bende isterim bunu hakkederse.Ama sonra gelipte tepemize binmek anca tarih fakirlerinin işine gelio :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...