razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 "bilgisayar destekli matematiksel modellemeli diferensiyel denklemler ve sınır değer problemleri" isimli kitaba ve "zorlama fonksiyonunda türev ifadesi olmayan n. dereceden doğrusal diferensiyel denklemlerle tanımlanan sistemlerin durum-uzay temsili" isimli konulara kafam girsin 10 kasımda vizede görüşücez lan siz mi büyüksünüz ben mi.. şair burdan sonrasında küfür kaymaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bence "risk budur" yaz ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 10 kasımdaki sınava şimdiden çalıştığını kyk yurtları önünde söyleme sakın, alırlar aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben son gün çalışırım abi, hiç calışmaya gerek yok havalarını çok yaptım artık hakkım doldu.. alttan 25 tane dersim var, o yüzden gerek yok diye düşünüyorum ayrıca dönemlik 460lira olan harç uzayan 1.senede %50, 2. senede %100 artıyor.. hiç hoş değil, ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sınav kağıdına kenar süsü yap I I I // // I I I // // I I I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Lyvanna_Dolores said: sınav kağıdına kenar süsü yap I I I // // I I I // // I I I Yada kırmızı kalemle düz çizgi çekerek başlayabilirsin.Oda ayrıntıdır not alırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar