razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 "bilgisayar destekli matematiksel modellemeli diferensiyel denklemler ve sınır değer problemleri" isimli kitaba ve "zorlama fonksiyonunda türev ifadesi olmayan n. dereceden doğrusal diferensiyel denklemlerle tanımlanan sistemlerin durum-uzay temsili" isimli konulara kafam girsin 10 kasımda vizede görüşücez lan siz mi büyüksünüz ben mi.. şair burdan sonrasında küfür kaymaktadır
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 10 kasımdaki sınava şimdiden çalıştığını kyk yurtları önünde söyleme sakın, alırlar aşağı.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben son gün çalışırım abi, hiç calışmaya gerek yok havalarını çok yaptım artık hakkım doldu.. alttan 25 tane dersim var, o yüzden gerek yok diye düşünüyorum ayrıca dönemlik 460lira olan harç uzayan 1.senede %50, 2. senede %100 artıyor.. hiç hoş değil, ayıp ama
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sınav kağıdına kenar süsü yap I I I // // I I I // // I I I
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Lyvanna_Dolores said: sınav kağıdına kenar süsü yap I I I // // I I I // // I I I Yada kırmızı kalemle düz çizgi çekerek başlayabilirsin.Oda ayrıntıdır not alırsın ;)
Öne çıkan mesajlar