Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dün şööle bi dışarı çıkiim dedim bi de ne göriim. şu an süper filmler oynamakta, yetmiomuş gibi haftasonuna helsing gelio, önümüzdeki hafta sonu da troy gelmekte ki, nickimle paralel sevgim vardır,hele bi de bradim pittim ki oyoyooyyy. hangi birine yetişcem yafs... :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 van helsing'i salla da troy'u görmek gerek, bir de kill bill 2 var ama zaten bunlar benim buraya ne zaman gelir kim bilir.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 troy güzele benziyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar