suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bence çok zor maç olucak Beşiktaş galip gelebilirse bana göre mucize olur. Kocaelispor'da büyük takımdalar oynayan çok oyuncu var ve bu oyuncular bu tip maçlarda kendini kanıtlamak için yırtınırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Maçın kilit ismi delgado tabi ki evimizde oynadığımızdan kral gibi oynar, oyüzden ben tam tersine rahat maç olucak diye düşünüyorum ama tabi ki söz konusu beşiktaş olduğundan ne desek yalan oluyo...Yeni açıktayım buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 rahat diyemiyorum artık ama yeneriz gibi geliyor, arık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tam bir beraberlik maçı aslında. bunun için kocaelispor'un toparlanmış olması lazım tabii, yoksa beşiktaş rahat bir galibiyet alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kocaeli'nin basında 1000 tane problem var. besiktas bu macı kaybederse direk klubu kapatsın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 toggie said: kocaeli'nin basında 1000 tane problem var. besiktas bu macı kaybederse direk klubu kapatsın gitsin. k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 toggie said: kocaeli'nin basında 1000 tane problem var. besiktas bu macı kaybederse direk klubu kapatsın gitsin. fenerin basında 1000 tane problem var. galatasaray bu macı kaybederse direk klubu kapatsın gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fenerin neymis problemi? cok puan kaybettiler ligde bu mu buyuk problem. kocaeli'nin basındakiler sayayım istiyosan ama gerek yok siz zaten kocaeli'yi yenemeyeceginizi dusundukten sonra :) ne de olsa bi aralar bjk'yi ehlilleştirmiş bi takım tabi haklısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ben gailibiyet değil güzel futbol istiyorum . izleyince oha fln olmak istiyorum . organize ataklar mücadele vs vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 O zaman yanlış takımı tutuyosun, dünkü GS-Benfica maçını izlemeliydin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 link varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tempolu başladık :) tello süper başladı yine.. "gol olur". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 arsenal fener maçı gibi oldu laa umarım ama biz atarız gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tribün farkını unutma :) arsenalde bu taraftar olsa o takım nolur acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nazar değdirdik lan asygdhayer yedik 0-1 :) zapo çıkarken pas hatası yapınca böle oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 anam taraftar delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hacı noldu gol olmuş galiba 1-0 yeniliyomuş bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahasfasfasf 2 oldu. asfsagfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Fix tablo olur , Taner atar bi tane 0-1 olur sonra Bjk farka gider. Beşiktaş farklı bir galibiyet alsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 go go körfez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BulletRide said: Fix tablo olur , Taner atar bi tane 0-1 olur sonra Bjk farka gider. Beşiktaş farklı bir galibiyet alsın artık. ahahah 1 dakka dayanmadan gg oldun. edit: gerçi dusundumde 0 2 den soorada farka gidebilir bjk. sorry babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abow bck yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Can sıkıntısından 1e14 Kocaeli oynamıştım , aferin körfeze. mokoko said: BulletRide said: Fix tablo olur , Taner atar bi tane 0-1 olur sonra Bjk farka gider. Beşiktaş farklı bir galibiyet alsın artık. ahahah 1 dakka dayanmadan gg oldun. edit: gerçi dusundumde 0 2 den soorada farka gidebilir bjk. sorry babs. Dileğim değil tahminim bu yöndeydi , yoksa sıradan bir cuma maçı Bjk yenilse de problem değil yenilmese de pek sorun yaratmıyorlar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kendime gönderiyorum bunu http://i2.photobucket.com/albums/y38/diyablo/epic-failure08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar