Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2 arkadaş Antalya'da ayrı adresler senditten gelecek siparişimizi bekliyoruz. Umarız yarın (cuma) gelir de en azından haftasonu bir başlangıç yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Sendit'in mallarını UPS dağıtmıyo mu?Lotro'yu bana UPS getirmişti şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 www.wedontsendit.com 10 Kasımda despatched oldu hala gelmedi, İstanbul. Bi daha işim olmaz sendit falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sendit falan hikaye illa kutusu olucak diosanız oyunun zaten normal şekilde gidip alıcaksını ancak benm için kutu önemsiz sadece key olsun diosanız gittigidiyorda 55 ytl ye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 gitti gidiyor da fiyatlar cidden piyasanın altında olabiliyor ve gayet iyi gözüküyor ama hiç aliş veriş yapmadım o zaman hemen sorayım cidden güvenilir düzgün bir sistemi var mi? (mesala aydefix süper kitap konusunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benm alışveriş yaptığım ve güvenilir biri var hatta WOTLK key yolladı ve ben parayı onayladım sistem şu şekilde çalışıyor; 1- parayı gg kendi havuzuna alıyor 2- malı teslim alıyorsunuz 3- parayı onaylıyorsunuz genel olarak e-bay gibi çalışıyorlar, çok işlem yapan insanları seçerseniz bi sıkıntı çıkması çok daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ama çoğunlukla para onayını vermeden yollamıyorlar key i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Tarist said: www.wedontsendit.com 10 Kasımda despatched oldu hala gelmedi, İstanbul. Bi daha işim olmaz sendit falan. benden başka linke tıklayan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: ama çoğunlukla para onayını vermeden yollamıyorlar key i. bi eleman var para onayı almadan yolladı eğer iletişime geçmek isteyen olursa ÖM atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: Tarist said: www.wedontsendit.com 10 Kasımda despatched oldu hala gelmedi, İstanbul. Bi daha işim olmaz sendit falan. benden başka linke tıklayan oldu mu selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 9 kasımda verdiğim collector's edition siparişi 19 kasımda elime ulaştı, galiba pre-order yapanların daha garanti oldu teslimatları sendit'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 benimki bugün de yok...haftasonu da zaten ptt çalışmıyo heralde hay allaam ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 arkadaşlar nası ulaşıyoruz bu sendite? var mı bi support mail adresi filan sitede bulamadım help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bir cuma gününün daha sonuna gelirken ptt'ye sevgilerimi iletmek istiyorum, 11 gün oldu. ups falan seçeneği koysalardı keşke : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben ingilteredeyim, tam 7 gunde ulasti elime oyun, 13 unde sanirim persembe gunu vermistim order ve birdahaki persembe elime ulasti, conan siparis etmistim onceden onda boyle sorun olmamisti, daha cabuk gelmisti hemde ben siparis ettigim gun stoklarinda olmamasina rahmen, bu sefer sorun ya sendit'te yada ingiltere posta servisinde. ama sendit mesajlarda belirtilen kadar kotu bir site degil, hicbir zaman elinize kesin sukadar zamanda geccek diye birsey belirtmiyorlar. ayrica hemen hurra siparis vermeden once bir arastirma yaparsaniz, su kadar zamanda elinize ulasmazsa bizle temasa gecin diye bir yazi var. yani bastan neden soylemediniz gibi yaklasmak yerine bastan neden bakmadim buna demek lazim, adamlar ticaret yapiyorlar, boyle seyleride ana sayfadan kimse duyurmaz. gecen pazartesi 2 adet daha siparis ettim sendit'ten. persembe itibariyle elime gecmedi, eve gidince bugunde bakacagim bakalim 5 gun icerisinde yollayabildilermi. normalde 3-5 gun icerisinde elinizde olur diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bide yılbaşı geyiği var oralarda mail de özellikle belirtiyolar zaten hatta postaladıktan sonra bi daha mail attılar biz yolladık ama çok yoğun falan filan die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sorun zaten baştan iletmemelerinde değil, baştan yanlış iletmelerinde. Bana gelen 2 mailde farklı farklı günler var, birisi 10 diğeri 30. Hatta şimdi FAQ kısmına baktım orda da 15 gün diyor outside UK için. Etti 3 farklı versiyon :) Neyse yani olan oldu. Bu haftasonu son, haftaya da gelmezse online alırım herhalde, siparişi de iptal ettiririm aralıkta eğer hala ulaşmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bende beklerim nolcak acelesimi var diyodum başta ama arkadaşın acc dan girince daha bi sabırsızlandım lol 2 hafta sabredebilrim yapabilirim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 aynen netten 10 eur farkı verip alasım var : öte yandan geri yollama işlemi de bir bu kadar sıkıntılı olacak eminim, hem vizelere çalışmak için bahane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sendit, bir haftasonum vardı, onu da zehir ettin!! GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gelmedi bana hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi niye kastınız okadarki yani 10-20 milyon fark için , oyun çıktığı sabahı yakın bir dnr dan alıp evinize geçseydiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evet valla popomu kaldırıp rastgele bir alışveriş merkezine gitseymişim keşke , 2. hafta da doldu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 11 iş günü oldu. şikayet mektubumu yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar