Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 tbcyi getirtmiştim, tam 5 gün sonra gelmişti. wotlki de vermişler ama şimdi ben de korktum türkiyeye girince gümrüğe takılır mı, hadi takılmadı ptt sokak kapısının önüne atar gider mi diye : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 toggie said: ee dedik size, gonderdiler falan diyodunuz daha release olmadan :) Şakamısın? Gönderdiler diyorum zaten... İşki bizim gümrük... Koskoca şirket gönderdik diyip yalanmı sölicek? Vanillayıda ordan aldık tbcyide. Ben sadece ulaşan oldumu diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Senditte öyle şeyler olmaz zatende tek sorunu geç gelmesi yoksa adamlar elinize ulaşmazsa yenisini yolluyorlar hatta türkler bunu abuse ettiklerinden bir ara türkiyeden sipariş verilmeyecek diye haberler bile dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sendit ten verdiğim sipariş az önce geldi. 5 gün gecikmeli de olsa sonuçta 48 liraya geldi toplamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 despatch date ne zaman redo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 8'inde despatch olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Redo said: Sendit ten verdiğim sipariş az önce geldi. 5 gün gecikmeli de olsa sonuçta 48 liraya geldi toplamda :) Hayırlı olsun, darısı başımıza. Nerede oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bende sipariş vericem bugün yarın ama kafamda bi kaç soru var sendit le ilgili. Şimdi, kargoylamı gönderiyorlar yoksa posta ilemi ? Ortalama kaç günde elime ulaşır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Posta ile,1-2 hafta falan bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Evet bende şu an yüklüyorum senditten öğleden sonra bir vakitte gelmiş posta kutusuna sıkıştırıp gitmişler bereket apartmanda fazla çoluk çocuk yok fazlada sağ salim bulabildim geldiğimde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 nerede oturuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Uşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Rotweiler said: toggie said: ee dedik size, gonderdiler falan diyodunuz daha release olmadan :) Şakamısın? Gönderdiler diyorum zaten... İşki bizim gümrük... Koskoca şirket gönderdik diyip yalanmı sölicek? Vanillayıda ordan aldık tbcyide. Ben sadece ulaşan oldumu diye sordum. şakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Hmmm... Yavaş yavaş düşmeye başlamış demekki... Bugün gelmemiş benimki halen... Demekki yarın gelir büyük ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Olan olmuş artık ama, bu devirde yurtdışından preorder etmeye ne gerek vardı ki :/ İlk gün talan edilir etraf, ki pek talan etmeye de gerek yoktu bu kez sanırım, geçen taleplerden dolayı çok gelmiş. Yine de bulunamazsa elbet biryerlerden online key alınır, ki Blizzard kendisi satıyor artık, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sendit e yönelme sebebi fiyattır yoksa tabikide kimse 2 hafta kargo beklemek istemez ama arada 35liralık bi fark varkende 2-3 hafta oynamazsan da bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet. benim vizelerim var mesela, alsam da oynayamam ; yarı fiyatına alayım dedim. gerçi tbc 5 günde gelmişti, bu sefer yarın bir hafta oluyor söyleyeli ; endişelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Baggio said: Olan olmuş artık ama, bu devirde yurtdışından preorder etmeye ne gerek vardı ki :/ İlk gün talan edilir etraf, ki pek talan etmeye de gerek yoktu bu kez sanırım, geçen taleplerden dolayı çok gelmiş. Yine de bulunamazsa elbet biryerlerden online key alınır, ki Blizzard kendisi satıyor artık, o derece. E tabi.. Belli bir kısma kadar haklısın ama, kargo dahil 52 YTL veririm elin ingilizine ben arkadaş... Aral getirtiyo 80 YTL ayıp günah yani... Hele hele toplu siparişle aldıkları fiyatı hesap etmeye kalkarsak %100 kârla satıyor tek el olduğundan, bu yüzden art niyet ararım... Benimkisi hem beklemek sorun olmadığından, hemde bir nevi eylem... Evet evet... Daha çok, sendit.com un kaliteli hizmetinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kaçında sölemiştin, ortalama kaç gün de geldi omg omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Taaaa preorderlar açıldığında sölemiştim zaten... Salı günü yolladık diye mail geldi ve bugün geldi işte... Ortalama bir hafta... O da bizim PTT nin uyuzluğu... Araya haftasonu girince direk haftabaşında düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aynı bnmki gibi,salı gönderildi bana da ama tek fark bnmki hala ulaşmadı elime -_- bekleyemedim acc managementtan key aldım gerçi xD paket konusunda postacıdan kıllanıyorum umarım başka bi adrese bırakmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ben tam tahmin ettiğim gibi posta kutularının üstünde biyerde buldum. ama baya sağlam bırakmış çocuklar felan almasın diye... Kapıyı çalmadı ama olsun. Tebrik ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu arada son patchde şuan bitti... AKıyorum... 3 gün DND AFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benimki herhalde yalan oldu :( 8inde despatch olmuştu hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar