Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En gıcık kaptığınız program?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Oky, 28 Nisan 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
Msn'de mail ezberlemek zorundamıyım diyenlerin hala MsnPlus'dan bi haber yaşadıklarını düşünüyorum.

msn'den bahsediyorum ben..
msn plus'tan değil..

ona bakarsan proxy için de icq go (web icq) olayı var..
hatta sitesi go.icq.com muydu neydi..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

Sosyal ağlarda paylaş

irfanview'in hastasıyız ailecek. acdsee gibi sürümü ilerledikçe şişen programlara da kılız. irfanview tam yapması gereken işi yapıyo. ne fazlası ne azı. üstelik acdsee gibi kullanıcısı arttıkça şımarıp shareware falan da olmadı.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya acd de sinir ha
fırfırla son hızla resimleri karıştıyorum
HOP
register hödö later
HOP
register hede later
HOP
register hede later

bayıyo[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka şimdi, msnplus msn'den apayrı bir program değilki. Sadece yüklüyorsun ve senin için msn'e bir çok özellik ekliyor. Sadece msn'nin içinde kendine bir menü yaratıyor. IcqGo (yada icq lite) ile Icq arasında ki ilişkiden çok farklı bir olay.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 29 Nisan 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
ya acd de sinir ha
fırfırla son hızla resimleri karıştıyorum
HOP
register hödö later
HOP
register hede later
HOP
register hede later

bayıyo

biz onlara astalavista derdik eskidende
artık acdsee kullanmıyorum, xp'nin preview yetiyo.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 29 Nisan 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
Aydının bi programi war hergün biz ewlenioruzdakileri çıkartıor deli oluyorum o programı Allah werede birgün telewizyonu kırmasam. ):
okumadan post atmanın kitaplara konu olacak örneği.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft Windows 9x

*Irfanview dediğiniz programı adı Irfan olan Bosnalı biri yazmıştır. 150-200 civarı formatı tanır, hala beleştir. Tek eksiği kullanılabilirliği bence yeterince iyi değildir. Ha bu arada şu anda en iyi seçim XnView gibin gözüküyor. O da envai çeşit format tanıyor vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa.. yanlız kazaa yanlız dierleri deil... indirdiğime indirceeme pişman olduydum

sonra ikinci planda en kıl oldugum program winRAR... aslında cok guzel bişi ama amblemini ve dosya açış tarzını sevmiyorum :-P

quicktime player iirenç

ya bide cd kopyalama programı vardı... neydi rhody mi di neydi işte ona olumune nefret...

sonra bi de creative playcenter var... hayatımda nefret otesi duygular hissettiğim 2 programdan biri.... sieri de real player zaten[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

Windows işte. En basiti :D

Eski adıyla Antivirus Toolkit yeni adıyla Kaspersky'nin bi versionundan sonrasında kendini service olarak tanıtıo ondan sonra oyun oynarken felan virüs taraması yapmaya başlıo arkada deli ediodu beni hahaha.

Şu günlerde de Winamp5 uyuzuma gitmeye başladı. Basıorum ikonuna direk tray'a gidio. Bi saat git tray dan çift tıkla.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...