Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dogun gunun kutlu olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aquila said: //_; hak ettin sen bunu. herkesin bir gururu var, hiç surat yamultma. ps: İYİKİDOĞDUNBEBEYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 öyle deme selin, adam ince düşünmüş. reddetmek istemezdim ama sevgilim kızar=/ herkese teşekkürler arkadaşlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 seneye yine bekleriz ehger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 burdan da kutlayalım nice seneler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kutlu ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Doğum günün kutlu olsun Nihan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 iyi ki doğmuşun yafrim^^ sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mutlu yillars datlim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cipram Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nian'ım iyi ki doğdun bebeyim. ayrı bi seviyorum seni. ve hatta yanımda sevdiğimi her zaman söylediğim, hatta aslında gerçekten çok sevdiğim bi arkadaşım var. onunkini kutlamadım, iyi bok yedim ama seninkini kutluyorum. şu an delicesine trip yiyorum, hatta ölüm tehlikem bile olabilir. yine de kutluyorum. gör bak ne kadar hevesliyim. işte bu da böyle bişeydi. (K) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar