kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Açılsın ya da burdan konuşalım. Güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yasak denmişti sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yorumlicaz abi paylaşıcaz maçlarımızı neresi illegal ki olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yasak daha önce tartışıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kumara teşfik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 direk kumar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 e ama nesine com gibi dolu yer var nası yasak bu iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 iyi de pati ile alakası ne o sitenin? bizde yasak zaten tr'de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kanunen iddaa 18 yaşından küçüklere yassah , pati dahilinde bu yaş sınırı altında üyeler olduğundan ve kısıtlama olmadığından , patide de iddaa konuşmak yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Darqainu said: e ama nesine com gibi dolu yer var nası yasak bu iş anlamadım agaya beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mac basliklarinda 2 kurus icin yabanci takimlarla Turk takimlarinin yaptigi maclarda bile karsi takimin gol atmasi icin cirpinanlar bence buraya yazsinlar yazilarini. mac topiclerine bakin bakalim iddaa bolumunden ne farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 takım tutmak karın doyuruyormu dostum? gs yi tutuyorum ayrı ; ama gidip gs - arsenal gibi maça gider 2 oynarım. iddaa apayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 açılmasın iddaa middaa hep yatıyorum lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kitana said: takım tutmak karın doyuruyormu dostum? gs yi tutuyorum ayrı ; ama gidip gs - arsenal gibi maça gider 2 oynarım. iddaa apayrı bişi ozaman ben sana nasil takim tutuyorsun derim dostum. hayatimda kendi takimima karsi ne yenilgi ne beraberlik oynamadim. nasil oynayabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sana iddaa farklı diyorum hala ne diyorsun. neyse porto da attı böyle giderse öf öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 alla allah saka mısın yahu sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tunch said: Darqainu said: e ama nesine com gibi dolu yer var nası yasak bu iş anlamadım agaya beleş thx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BATE AT BE OLM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ALLAHIM SANA GELİYORUM BATE ATARSA 60 ORAN TUTUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sokarım iddianıza canlı oynadık maçı izleyelim dedik açtık gol oldu yine yattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 lol blackchaos başlığı açıp daha sonra yasak olduğunu öğrenip inatla başlık altında devam etmek de ayrı bi olay=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oynamayın paranıza yazık sinir stres işi boşverin forex e takılın orası daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 of tuttu 70 oran üf üf üf iddaayı gambızladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar