pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 her katta duran asansor muzigi die adlandırdım ben,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dinleyemiyorum ama beni ise almayanlara bol kufurlu bi parca gitsin. ayrica work sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 valla. ne desem. düşünemedim ema apla. yani düşündüm ama bi oraya bi buraya gittim. uçtum, kondum, uçtum kondum. cidden tam anlatıyo ama o duyguyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahahahaha ema büyüksün! don't fall my friend mottom bundan sonra:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Eski non-serviam ve şebek dergilerinin ruhuna bir pentagram çalarmısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hala Kadıköy'deki tatlıcılardan şikayetçiyim ben .. Saat 8-9 bu ne olamaz.. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 @aquila: senin için dope - die motherfucker die çalıyorum :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 karalama defterinden okuduum bişe çok hoşuma gitti bu herifte bişiler var! nutella yerim said: barda gördüm onu dün gece,boş bir bardak elinde,dedim devamı benim evde , olmaz dedi evlenmeden önce ... nedensiz bi sonucsun,naaptıgını bılmıyorsun,madem öyle istiyorsun peki o zaman gönlün olsun parmagında oje,kızıl saclar belinde,dovmen kim bilir nerende,bu gece gelmesen de gireriz burda tuvalete bişiler çalarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Garager said: Eski non-serviam ve şebek dergilerinin ruhuna bir pentagram çalarmısın :) hatta g.s.t.k.p calarsan super olar. bu arada calan parca tam pk lik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Emaleth said: @aquila: senin için dope - die motherfucker die çalıyorum :* tesenkur eterim apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 KillJoy said: karalama defterinden okuduum bişe çok hoşuma gitti bu herifte bişiler var! nutella yerim said: barda gördüm onu dün gece,boş bir bardak elinde,dedim devamı benim evde , olmaz dedi evlenmeden önce ... nedensiz bi sonucsun,naaptıgını bılmıyorsun,madem öyle istiyorsun peki o zaman gönlün olsun parmagında oje,kızıl saclar belinde,dovmen kim bilir nerende,bu gece gelmesen de gireriz burda tuvalete bişiler çalarsın işte ahahha eyw ya sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ofş.Gotik + tatlı ne giderdi be :( Çok damar oldu ama oldu sağ olun varolun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 50 cent - candy shop da giderdi aslında (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ee ne zmnlar burdasın bi kenera not alaym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 2pacAmaruShakur said: ben bizim servisciyee seslenmek istiyorum her sabah işe giderken ne kadar bozuk yol var ne kadar kasis varsa acımasızca girip cıkıyo . zaten sabahları asabi oluyorum bi gün patlicam servisciye yavaş git diee burdan servisci ismail abiye 2pac den hit em 'up ı yollamak istiyorum .. tşklerrr bunu da misfits-son of a b*tch gidermis.. zamanım olsa da bende patide dj olsaymısım keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dinleyen herkeslere teşekkürler, ben eğlendim, siz de eğlenmişinizdir inşallah maaşallah... playlist de verelim tam olsun. 1. Adile Naşit - Tosunpaşa Hamam Sahnesi (1:25) 2. Pink Floyd - Another Brick In The Wall (5:43) 3. Michael Jackson - Beat It (4:19) 4. Michael Sembello - Maniac (4:04) 5. Elton John - I'm Still Standing (3:03) 6. Aretha Franklin - Respect (2:29) 7. Bee Gees - Staying Alive (4:47) 8. 311 - All Mixed Up (3:00) 9. The Horrors - She Is The New Thing (3:21) 10. Frankie Goes to Hollywood - Relax (3:56) 11. Kelis - Milk Shake (3:06) 12. Gwen Stefani - What You Waiting For (3:41) 13. A Flock of Seagulls - I Ran (So Far Away) (5:06) 14. Phoebe Buffay - Smelly Cat (1:40) 15. Nirvana - Smells Like Teen Spirit (5:01) 16. Rechenzentrum - Ahab (4:18) 17. Deadbolt - Bitch Tried To Kil Me (2:51) 18. Chameleons UK - Don't Fall (4:06) 19. Dope - Die Motherfucker Die (3:28) 20. Moonspell - Opium (2:46) 21. Suspiria - Night Time (4:29) 22. Jimi Hendrix - Foxy Lady (3:20) 23. A Flock Of Seagulls - Messages (2:52) xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 cok guzel bir programdı playlistine saglık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 anaa bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Evet ya çok eğlenceliydi.Bide zaman süreci hakkında bilgimiz olsada dinlesek hep.21:00'da kesin kararmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Emaleth said: ...playlist de verelim tam olsun.... 1. Adile Naşit - Tosunpaşa Hamam Sahnesi (1:25) 2. Pink Floyd - Another Brick In The Wall (5:43) 3. Michael Jackson - Beat It (4:19) 4. Michael Sembello - Maniac (4:04) 5. Elton John - I'm Still Standing (3:03) xP UAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hadi yine yapalım bundan... ofisten şimdi geldim, ağzıma atacak iki lokma bir şeyler bulayım, o arada siz de dünyaya haykırmak istediğiniz meşazın siparişini ilk mesajdaki kurallar çerçevesinde şey edin. yarım saate kalmadan geleyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben çok procrastination'cı(yeni öğrendim ya!) bi insanım, şuanda ders çalışıyo olmam lazım, lanet olsun bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ajans içinde kendi altında çalışan 4 stajyer varken rapor/özet yazma işini bana yaptıran patronuma "reva mı bu" mesajı iletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 başka??? *reytink reytink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 helsinki'de sebzenin pahalılığına isyan ediyorum, akdenizliyim ulan ben:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar