Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Damar istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 PROĞRAM CİNGILI http://www.youtube.com/watch?v=gByui4rYHLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ses kalitesi çok kötü! edit: An itibariyle seste farkedilir bi iyileşme oldu. Teşekkür ediyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 insan yavrusu yoksa, DNA eşlenmesi gibi psikopat karmaşık olayı gerçekleştiren her hücremize gelsin bi parça da. biyoloji çalışan her insanı da seviyoruz, onlara da gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ZaugnaKhaldun said: yarınki dersimi iptal eden; okula gitme gereğimi ortadan kaldıran hocama teşekkürlerimi sunuyorum=) Öte yandan, haftasonu çalışacağım ders notlarını ve kitabı bugün almadığım için yarın mecburiyetten okula gitmem lazım; kendime bir şeyler istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 karsimdaki malum kisiyi kendim gibi iyi niyetli sanan saf ben'e gelsin bisiler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 seks günahmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bazi kisilere gerektiginden fazla deger verdiginin farkına gec varanlar icin bir parcan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 okula yakın tek güzel yer olan burger kingi tebrik ediyor, milkshakeinin hastası olduğumu belirterekten napıyorum? cümlemi toparlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yeni dinlemeye başladm bak ben. anlat bişiler bol bol konuş gitmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 joscelin negzel bulmuş friend appreciation day, ama deliye bir gün değil her gün bayram bence. I(L)friends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 oo klasik :D evet oturdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 burger burger kingten milkshake mcdonaldstan alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 SABAH DOLABIMDA MILKSHAKE UNUTMUŞTUM ŞİMDİ HATIRLADIM AHAHHAHAHAHHAAHA ÇOK SEVİNDİM ŞÜKRÜYE SELAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 c*.pimp: milkshake çaldırmaya çalışıodum c*.pimp: lorna anstey: bizim havalar çalıyo cansın lorna anstey: AUEHAUEHAUHEUAHEUH ay lav yu ema (L) ama milkshakei gerçekten çok seviyorum ay lav yu milkşeyk (L) ay lav yu selinşem (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Milkşeyk deyince geldide aklıma, Kadıköy'de halka tatlı satan yerler saat 8 de kapanıyor.Kapanmasın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahaha :D bende isteyebilir miyim ruh halime göre bişiler? bu aralar çok ayran gönüllüyüm.bi onu kesiom bi bunu karar veremiom hangisi iyi bi yandan da korkuo muyum yoksa gerçekten istemediğimden mi ya da korkuyorum mu bişey yaparsam hoş kesişmeler sona erecek die çünkü bu adrenalin kalbin hızlı çarpması nerdeyse okulda hergün über (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 gwen stafani : what u waiting for ?? leonard cohen : im waiting for a miracle to come. tsk ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aa istek mi yapıyoduk? o zaman şu tek kelime için bi şarkı istiyorum ben de. ama tam karşılıyacak hissizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben bizim servisciyee seslenmek istiyorum her sabah işe giderken ne kadar bozuk yol var ne kadar kasis varsa acımasızca girip cıkıyo . zaten sabahları asabi oluyorum bi gün patlicam servisciye yavaş git diee burdan servisci ismail abiye 2pac den hit em 'up ı yollamak istiyorum .. tşklerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahaah çok iyi. çok sevdim ben programı. eline sağlık ema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahah süpersin.. kendi içimde çok karmaşığım o yüzden önemli değil benim için nasıl yazdığım ben kendimi anlayamıyorum nasıl ifade edeyim ki? ama daha dikkatli olcam senin için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 fede dinliorz senin için.. bak merakta ettim nasıl bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Pink Floyd 'un High hopes albümü müydü money falan abuk subuk:D:D şarkılar wardı ona benzio giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 geçen sefer bitmeyen sorumluluklara istemiştim sanırım bu sefer haftada 2 kere sabahlamaya ve 3 saatlik uykuyla 2 gün geçirmeye itafen bir şarkı istiyorum çok sert olmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar