Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MESAJ KAYGISI - radyoda mesajını müzikle vermekler proĞramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
yarınki dersimi iptal eden; okula gitme gereğimi ortadan kaldıran hocama teşekkürlerimi sunuyorum=)

Öte yandan, haftasonu çalışacağım ders notlarını ve kitabı bugün almadığım için yarın mecburiyetten okula gitmem lazım; kendime bir şeyler istiyorum
Mesaj tarihi:
c*.pimp:
milkshake çaldırmaya çalışıodum
c*.pimp:

lorna anstey:
bizim havalar çalıyo cansın
lorna anstey:
AUEHAUEHAUHEUAHEUH

ay lav yu ema (L)
ama milkshakei gerçekten çok seviyorum
ay lav yu milkşeyk (L)
ay lav yu selinşem (L)
Mesaj tarihi:
ahaha :D

bende isteyebilir miyim ruh halime göre bişiler?

bu aralar çok ayran gönüllüyüm.bi onu kesiom bi bunu karar veremiom hangisi iyi bi yandan da korkuo muyum yoksa gerçekten istemediğimden mi ya da korkuyorum mu bişey yaparsam hoş kesişmeler sona erecek die çünkü bu adrenalin kalbin hızlı çarpması nerdeyse okulda hergün über (:

Mesaj tarihi:
ben bizim servisciyee seslenmek istiyorum her sabah işe giderken ne kadar bozuk yol var ne kadar kasis varsa acımasızca girip cıkıyo . zaten sabahları asabi oluyorum bi gün patlicam servisciye yavaş git diee
burdan servisci ismail abiye 2pac den hit em 'up ı yollamak istiyorum ..
tşklerrr
Mesaj tarihi:
ahah süpersin..

kendi içimde çok karmaşığım o yüzden önemli değil benim için nasıl yazdığım ben kendimi anlayamıyorum nasıl ifade edeyim ki?
ama daha dikkatli olcam senin için :D
Mesaj tarihi:
geçen sefer bitmeyen sorumluluklara istemiştim sanırım bu sefer haftada 2 kere sabahlamaya ve 3 saatlik uykuyla 2 gün geçirmeye itafen bir şarkı istiyorum

çok sert olmasın pls
  • Yeni Oluştur...