dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 not my name sarkisi mic denemesinde harcandi istiyoz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bundan sonra benim şarkımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha evet ya, harcandı resmen PLSPLSPLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hem ilk ben yazdım ŞNORKEL. heheh. ses iyi devam ema apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu an senin ses güzel, müzik yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 of gene mic e gitti hey allağaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sadece mikrofon açık yine, müzik iptal =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi terslik var ama ne. şarkı değiştirince output mu değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet müzik yok gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tam olarak müzik yok şu an sadece sen konuştuğunda seni duyuyoruz. altta da böyle %5 volume müzik geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 muzik yok suan evet, mic'ten muzik aldirmak zor olur, gecis yapmak sart, =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben bi tutorial yapayım sana bi ara ema abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 anacım sen kimsin ki balonlu balonlu? eheheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ALLAHIN ADIYLA ÖLDÜR yeeaaah. iyi giriş. ya ben ban arsızıyım. ama patiden kopamıyorum bi türlü kusuruma bakmıcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu arada yeni siparişler vermezseniz parça seçemem ki. hadi bakalım. siz bi adım atın ki ben de size doğru koşiim be güselim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 infected mushroom becoming insane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 that's not my name dendi o var. sonra şey var, hmmm. ratm gidiyoruz madem freedom olabilir mis gibi olur. bakarsın gıranja döner aliyemi zincire vurmuşlar olur güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 boşuna şnorkel yazdık ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 anlamadınız siz konsepti be güselim :/ tekrar ediyorum: Emaleth said: konsept "MESAJ KAYGISI" herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam. yani şöyle şeyler mesela; xxx'ten tüm dünyaya barış mesajı --> imagine, çünkü sevgi eşeği bi parça yyy'den eski sevgilisi zzz'ye "manyak karı fakyu" --> hate everything about you, çünkü yyy artık zzz'yi sevmiyo. aaa'dan bbb'ye "neden beni aramadın bebeyim, sensiz kuyularda yapayalnızım" --> i've been thinking about you, fiksasyon rahatsızlığına istinaden... ccc'den sendikaya "neden beni aranıza almıyorsunuz pis misiniz?" --> loser, adı üstünde. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha o zaman evimizi durmadan işgal eden teknocu ahmet'e devrim'den bi mesaj gelsin. free us ahmet free us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 upladım edik: bi de mikrofonun sesi biraz açıla pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çok özledim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar