dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 not my name sarkisi mic denemesinde harcandi istiyoz =(
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha evet ya, harcandı resmen PLSPLSPLS
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hem ilk ben yazdım ŞNORKEL. heheh. ses iyi devam ema apla
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu an senin ses güzel, müzik yok şu an.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sadece mikrofon açık yine, müzik iptal =/
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi terslik var ama ne. şarkı değiştirince output mu değişiyo
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tam olarak müzik yok şu an sadece sen konuştuğunda seni duyuyoruz. altta da böyle %5 volume müzik geliyo :)
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 muzik yok suan evet, mic'ten muzik aldirmak zor olur, gecis yapmak sart, =(
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben bi tutorial yapayım sana bi ara ema abla
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 anacım sen kimsin ki balonlu balonlu? eheheh..
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ALLAHIN ADIYLA ÖLDÜR yeeaaah. iyi giriş. ya ben ban arsızıyım. ama patiden kopamıyorum bi türlü kusuruma bakmıcanız
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu arada yeni siparişler vermezseniz parça seçemem ki. hadi bakalım. siz bi adım atın ki ben de size doğru koşiim be güselim..
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 that's not my name dendi o var. sonra şey var, hmmm. ratm gidiyoruz madem freedom olabilir mis gibi olur. bakarsın gıranja döner aliyemi zincire vurmuşlar olur güzel olur
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 anlamadınız siz konsepti be güselim :/ tekrar ediyorum: Emaleth said: konsept "MESAJ KAYGISI" herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam. yani şöyle şeyler mesela; xxx'ten tüm dünyaya barış mesajı --> imagine, çünkü sevgi eşeği bi parça yyy'den eski sevgilisi zzz'ye "manyak karı fakyu" --> hate everything about you, çünkü yyy artık zzz'yi sevmiyo. aaa'dan bbb'ye "neden beni aramadın bebeyim, sensiz kuyularda yapayalnızım" --> i've been thinking about you, fiksasyon rahatsızlığına istinaden... ccc'den sendikaya "neden beni aranıza almıyorsunuz pis misiniz?" --> loser, adı üstünde. gibi...
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ha o zaman evimizi durmadan işgal eden teknocu ahmet'e devrim'den bi mesaj gelsin. free us ahmet free us
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 upladım edik: bi de mikrofonun sesi biraz açıla pls
Öne çıkan mesajlar