Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden izmiri sewemezsin??

Quatzal

Öne çıkan mesajlar

İzmiri sevmem karsıyakayi severim ama bu karsiyaka - goztepe olayindan degil.Karsiyaka daha sakin ve is yerleri, is hanlarinin az oldugu, trafigin genelde sikismadigi, gecenin istedigin saatinde bayanlarin bile tek basina sokakta rahatca gezebilecekleri (arabayla :-p) bir yer.İzmir sehir meydani, Alsancak , konak taraflari istanbula benziyor izmirin diger buyuk sehirlerden ayrilan tarafi karsiyakadir bence ..yasadigim yer diye demiyorum baska bir yere gidince anliyorum kiymetini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrum gibisini gormedim.
Gerci yavas yavas orası da amelelerle dolmaya basladı.
Tertemiz bi sehir bodrum.
Yazın istanbuldan gelenler ozellikle trafigi altust ediyorlar.
adamlar aç gibi yola atlıyor.Nufusu yazın cok cok fazla artıyor.
Ayrıca buyuk sehirlerde gorulen tinerci vs. davaları bodrumda yok.Gece yarısı hiç korkmadan emin hissederim bodrumda kendimi.Ama izmirde öyle mi?: Acaba karsidan gelenlerin hangisi para iseyecek korkusu hep icimdedir.[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.

[Bu mesaj Zed tarafından 02 Mayıs 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Severim ve sevmem.
Sevmem çünkü orda sürgüne gönderildim.Allahın ağustosunda sıcaktan fosilleştim.Severim çünkü kızları çok güzel ve güzel anlaşıyordum.Severim çünkü istanbula nazaran daha moderndir insanları.Sevmem çünkü sürekli üstündeki şeyleri süzerler.Severim çünkü güzel dostluklar yaşadım orda.Sevmem çünkü club ortamı çok gelişmiş deyil.Severim çünkü mekan küçük tanınma olayın yüksek.[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold
Darcy Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 01 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu kızlarla bi ben mi anLaşamıyorum acaba?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quatzal, 01 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
1-maganda ve digital kro arkadaşlarımızdan hayli fazla var.
2-Metrosunda konuşan e-sesten miden bulanır.
3-Kızlarıyla herşeyi yapabilirsin...Mantıklı konuşmaktan başka.
4-Önünde otobüs durduğunda herkes sana süzecekmiş gibi bakar.
5-Metalci geçinipte bayhan dinleyenler seni bayar.
6-525e(ege üni. ring otobüsü)binmek için kız,erkek fortlamak zorunda kalıp aynı zamanda fortlanırsın.
7-buda son olsun...Ensewmediğin akrabaların orda oturuodur :D

1.haklısın
2.bundada bısı demem =)
3.bunda yanılıyosun doru kızları bulamamıssın sahsen ben buldum...
4.bunu herkes yabmıstır herhalde =)
5.chok haklısın hemde chok =)
6.allaha sukur denk gelmedım gelmemde =)
7.yanlısh hıc öle deıl bnm ıcın =)

cogunda haklı olmana ragmen izmir guseldır cogu sehre gore...[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

pyr0 sakın denk gelme 525 e zaten
bi otobuse maksimum kac tane koyun girebilir diye dusunmusler hergun denıyolar bızı ıcerı tıkarak :)[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dantes, 01 Mayıs 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
pyr0 sakın denk gelme 525 e zaten
bi otobuse maksimum kac tane koyun girebilir diye dusunmusler hergun denıyolar bızı ıcerı tıkarak :)

4-5 kes ona bınmemek ıcın kipa dan ege den yurudum sen dusun =) bornovada oturuyorum cogu kes denk gelıorumda hayatta bınmem =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quatzal, 01 Mayıs 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
yaa abi izmirin kızlarına tmm..demiom bişey bu kdr tepki koydunuzda...İPNELERİNE ne diyeceksiniz...?

Konuyu baştan aşşa saçma sapan bulduumu belirtiim sen hiç hayatında saat gece 12 den sonra sokağa çıkmadın galiba yada yaşadığın şehirden başka bir izmirimi gördün merak ediyorum.

Ben izmirliyim ve bununlada gurur duyuyorum. Her şehrin sorunları var ve inan izmir bu şehirler sıralanacak olursa en sonlarda yer alır ona gelene kadar Türkiyenin her tarafında ayrı bir problem var yaşam standartları izmir kadar rahat olan büyük şehir ben bilmiyorum büyük şehirlerden görmediğim bir Gaziantep var onun için birşey diyemiyorum. Ama şunu söyleyeyimki yazdığın nedenlerin tümü göreceli ve hem adamına hemde yerine göre değişen sorunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 02 Mayıs 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
Ben izmirliyim ve bununlada gurur duyuyorum. Her şehrin sorunları var ve inan izmir bu şehirler sıralanacak olursa en sonlarda yer alır ona gelene kadar Türkiyenin her tarafında ayrı bir problem var yaşam standartları izmir kadar rahat olan büyük şehir ben bilmiyorum büyük şehirlerden görmediğim bir Gaziantep var onun için birşey diyemiyorum. Ama şunu söyleyeyimki yazdığın nedenlerin tümü göreceli ve hem adamına hemde yerine göre değişen sorunlar.

katılıyorum +1111111

izmirli olmak ve izmir de oturmak ayrıcalıktır =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...