metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet dualarım falan hep bunun için ha bide pala'lar oyundan silinsin diye yakarıyorum okadar.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ya öf tipik paladin işte. :( şoka girmiş 3.0.3'den sonra fdsfd. mage forumlarını zaten paladinler basmış. "nerf arcane mages" diye klon topicler açıyolar canlarım haha.
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben paladin değilim paladin düşmanıyım. mage'e karşıda bi nefretim yok değil.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Blizzard yakında toplu ban yapacak, BAN > RETRI PALLY, DRUIDS, ARCANE MAGES = HAPPY GAME şeklinde filan birşeyler düşünüyor olabilirler, dikkatli olmak lazım.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 lancelotdulac said: Blizzard yakında toplu ban yapacak, BAN > RETRI PALLY, DRUIDS, ARCANE MAGES = HAPPY GAME şeklinde filan birşeyler düşünüyor olabilirler, dikkatli olmak lazım. bak ya mage in arcane i paladinin retrisi ama druidin hepsi nie feraller ezik be zaten :S bumkinleri banlayın :D
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: bumkinleri banlayın :D nooOO00ÖÖÖÖğğğsssssSS!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 wispy hic cevab verememis ,nerede wispy
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 boomkin güzel hoşda bayıyo bi süre sonra spamlemek :D
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben de hemoyken 1 gün sinister spamlemiştim başka bi sefer de mutilate olup üst ranklerin hiçbirini öğrenmemiştim=P
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D heeeeee :) %5 boru değil
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D %5 cico boru değil <3
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BL da arkadasımın hatrına (BT farmlayan) bir türk guildine girmiştim(bilen bilir) Warlock ozamanlar benim alt char karazhan/craft itemlar falan var. Girdiğim gün yaptığımız BT de dps te fark açtım. Inspectlediğim herkesin gear MH/BT gear full, oyuna bok attım, craft/karazhan gearlar ile bu kadar emek harcamış adamlarla dps yarıştırabiliyorum diye. Sonraki günlerde Bartender ile yeni bir UI yapıyım dedim. Bar'a yanlışlıkla "Rank7" shadowbolt koymuşum. yaklaşık 2 hafta boyunca rank7 shadowbolt ile oynadım. İşin en ilginç tarafı dpsmeter beni hala ilk 3 te gösteriyor ve omende %110larda oyunuyordum. Yani Alper sıkma canını, herkes aynı hatayı yapmıstır mutlaka. Azda olsa sarcastic yaklastım o guilde neyse :d
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HAHAHA turaannnnn!!!! Aynen aynen brutalusta eziyordum düşük rank ile.iyişmiş senin durumda sağol :)
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Argue said: BL da arkadasımın hatrına (BT farmlayan) bir türk guildine girmiştim(bilen bilir) Warlock ozamanlar benim alt char karazhan/craft itemlar falan var. Girdiğim gün yaptığımız BT de dps te fark açtım. Inspectlediğim herkesin gear MH/BT gear full, oyuna bok attım, craft/karazhan gearlar ile bu kadar emek harcamış adamlarla dps yarıştırabiliyorum diye. Sonraki günlerde Bartender ile yeni bir UI yapıyım dedim. Bar'a yanlışlıkla "Rank7" shadowbolt koymuşum. yaklaşık 2 hafta boyunca rank7 shadowbolt ile oynadım. İşin en ilginç tarafı dpsmeter beni hala ilk 3 te gösteriyor ve omende %110larda oyunuyordum. Yani Alper sıkma canını, herkes aynı hatayı yapmıstır mutlaka. Azda olsa sarcastic yaklastım o guilde neyse :d adamlarda bt gear var ama ana fikri kavrayamamıslar 'learn2play'
Darti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Druid e hafiften bi nerflemisler zaten. Feral charge ı alabılmek ıcın 21 feral vermek gerekıyo.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pve feralına da nerf geldi öf blizz sıçtı içine bi de sıvamaya kalkıyo trinketler-ringler bonus almıyıcak fiye filan e bizim warrior armorundan farkımız kalmıyo o zaman bi de üzerinde block-parry yok öf blizz ya ben ne güzel tank olucaktım ya :(
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beter olun fds. kızdım sana bu gece malciır.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 mulgear6 said: pve feralına da nerf geldi öf blizz sıçtı içine bi de sıvamaya kalkıyo trinketler-ringler bonus almıyıcak fiye filan e bizim warrior armorundan farkımız kalmıyo o zaman bi de üzerinde block-parry yok öf blizz ya ben ne güzel tank olucaktım ya :( ben bunu dedim yerin dibine gömdüler. "yok adamlar mitigation düşmicek dio ne bik bik edion lan" die görüces bakalım
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 @Dworgian Abartmaaaa, 2 tane laf yedin hepi topu :D
Öne çıkan mesajlar