metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet dualarım falan hep bunun için ha bide pala'lar oyundan silinsin diye yakarıyorum okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ya öf tipik paladin işte. :( şoka girmiş 3.0.3'den sonra fdsfd. mage forumlarını zaten paladinler basmış. "nerf arcane mages" diye klon topicler açıyolar canlarım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben paladin değilim paladin düşmanıyım. mage'e karşıda bi nefretim yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Blizzard yakında toplu ban yapacak, BAN > RETRI PALLY, DRUIDS, ARCANE MAGES = HAPPY GAME şeklinde filan birşeyler düşünüyor olabilirler, dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 lancelotdulac said: Blizzard yakında toplu ban yapacak, BAN > RETRI PALLY, DRUIDS, ARCANE MAGES = HAPPY GAME şeklinde filan birşeyler düşünüyor olabilirler, dikkatli olmak lazım. bak ya mage in arcane i paladinin retrisi ama druidin hepsi nie feraller ezik be zaten :S bumkinleri banlayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: bumkinleri banlayın :D nooOO00ÖÖÖÖğğğsssssSS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 wispy hic cevab verememis ,nerede wispy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 boomkin güzel hoşda bayıyo bi süre sonra spamlemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben de hemoyken 1 gün sinister spamlemiştim başka bi sefer de mutilate olup üst ranklerin hiçbirini öğrenmemiştim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D heeeeee :) %5 boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dworgian said: Darkthrone said: Dworgian said: bumkinleri banlayın :D GOSH!!!!!!! crit in mi gitcek :D %5 cico boru değil <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BL da arkadasımın hatrına (BT farmlayan) bir türk guildine girmiştim(bilen bilir) Warlock ozamanlar benim alt char karazhan/craft itemlar falan var. Girdiğim gün yaptığımız BT de dps te fark açtım. Inspectlediğim herkesin gear MH/BT gear full, oyuna bok attım, craft/karazhan gearlar ile bu kadar emek harcamış adamlarla dps yarıştırabiliyorum diye. Sonraki günlerde Bartender ile yeni bir UI yapıyım dedim. Bar'a yanlışlıkla "Rank7" shadowbolt koymuşum. yaklaşık 2 hafta boyunca rank7 shadowbolt ile oynadım. İşin en ilginç tarafı dpsmeter beni hala ilk 3 te gösteriyor ve omende %110larda oyunuyordum. Yani Alper sıkma canını, herkes aynı hatayı yapmıstır mutlaka. Azda olsa sarcastic yaklastım o guilde neyse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HAHAHA turaannnnn!!!! Aynen aynen brutalusta eziyordum düşük rank ile.iyişmiş senin durumda sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Argue said: BL da arkadasımın hatrına (BT farmlayan) bir türk guildine girmiştim(bilen bilir) Warlock ozamanlar benim alt char karazhan/craft itemlar falan var. Girdiğim gün yaptığımız BT de dps te fark açtım. Inspectlediğim herkesin gear MH/BT gear full, oyuna bok attım, craft/karazhan gearlar ile bu kadar emek harcamış adamlarla dps yarıştırabiliyorum diye. Sonraki günlerde Bartender ile yeni bir UI yapıyım dedim. Bar'a yanlışlıkla "Rank7" shadowbolt koymuşum. yaklaşık 2 hafta boyunca rank7 shadowbolt ile oynadım. İşin en ilginç tarafı dpsmeter beni hala ilk 3 te gösteriyor ve omende %110larda oyunuyordum. Yani Alper sıkma canını, herkes aynı hatayı yapmıstır mutlaka. Azda olsa sarcastic yaklastım o guilde neyse :d adamlarda bt gear var ama ana fikri kavrayamamıslar 'learn2play' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Druid e hafiften bi nerflemisler zaten. Feral charge ı alabılmek ıcın 21 feral vermek gerekıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 pve feralına da nerf geldi öf blizz sıçtı içine bi de sıvamaya kalkıyo trinketler-ringler bonus almıyıcak fiye filan e bizim warrior armorundan farkımız kalmıyo o zaman bi de üzerinde block-parry yok öf blizz ya ben ne güzel tank olucaktım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beter olun fds. kızdım sana bu gece malciır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 mulgear6 said: pve feralına da nerf geldi öf blizz sıçtı içine bi de sıvamaya kalkıyo trinketler-ringler bonus almıyıcak fiye filan e bizim warrior armorundan farkımız kalmıyo o zaman bi de üzerinde block-parry yok öf blizz ya ben ne güzel tank olucaktım ya :( ben bunu dedim yerin dibine gömdüler. "yok adamlar mitigation düşmicek dio ne bik bik edion lan" die görüces bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 @Dworgian Abartmaaaa, 2 tane laf yedin hepi topu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 linklerim topic i görürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar