Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben bilindik yollardan şey ediyorum, dow daki gibi tek başına bunu kurduğumda yetiyor sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Evet, Standalone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Evet beyler oynayan yok mu hiç.Yorumları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 steam satmaya karar verirse alıp oynıycamda hala ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 çıktığu gün 109 mb patch gelmiş, onu da şey etmişler. Biraz oynayacağım sararsa alırım steam den dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Valla onceki oyunlarlacompetiable olsun multi oynasın diye 1gblik patch cıktı eskilerine. steam 11gb download yaptı benım, halada calışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 nedir derdi? Hata code u vs ne veriyor? Bu steam denen melet dow2 de beni çok yormuştu belki bi çözüm buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Açıkçası ben bu sefer steam'den almak yerine sendit'den falan almayı düşünüyorum. Nası olsa aynı account altında hepsi toplanabiliyor, zaten multide herşeyi açıyormuş ToV bir tek eski campaignleri oynayamıyorsunuz ki onlar da zaten kaaç kere bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 başladım, tiger ace mission zincirine. 5. dakika da crash :) oyun şey edilmiş ondan dicem de, relic e artık pek güvenemiyorum bu konularda. Dow2 den sonra daha hızlı ve zengin ambiyans, özlemişim. Steam den alırım heralde ben, sendit gemi kargoyla geliyor bildiğim kadarı ile ucuz olsun diye, uzun sürüyor bazen kayıp oluyor bir daha gönderiyorlar bekle allah bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Gemi mi? Eskiden air mail ile gönderirlerdi 2 haftaya gelirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 evet tov alıp eski keyleri girinceherşey acılıyo işte. campaileride cok canım cekersecekerim steamdenoynarım, bende sneittten falan alıcam, belki d2drive gibi bi siteden alırım bilmiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Beceremedim bu oyunu bir türlü.Şu 57mmlik toplar çok zorluyor beni.Etrafında dolaşıyorum tankla yine olmuyor çeviriyor topu ateşliyor. Panzer elite ise hiç alışamadım infantry arıyorum hep ama araç ağırlıklı bu araçlar dayanıksız üstelik. Panter çıkardım karşıda amerikalı şu roket atan infantry var cover bile yok panteri aldılar. İşin özeti bana taktik,ipucu lazım.Oyuna nasıl başlıyorsunuz?Nasıl gelişiyorsunuz?Hangi tarafta, ne şekilde yapıyorsunuz?Veya bunlarla ilgili detaylı bir site varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://www.gamereplays.org http://www.coh-stats.com Bir defa, karşında anti-tank varsa tank gitme :) Gideceksen bile ostwind gibi hızlı vuran anti-infantry tanklarla git arkadan falan dolan. Benzer şekilde, kısaca özetlersek infantry > panther > tank yani karşında infantry varsa panther gitme. Her unitenin bir zayıflığı vardır önemli olan bunları kapatmak. Oyun herhangi bir uniteyi tek başına "alır nasıl olsa" diye sakın yollama. Destek ver. Pantherlerini piyade ile koru ki yakınına gelemesin. Makinalılarını AT ile koru, mortar ateşine karşı olarak blob yapma ( herşeyi aynı yerde tutma ), rakibi zayıf noktasından vurmaya çalış. Piyade basıyorsa, piyade->kıyma dönüşümünü yapacak arkadaşlardan çıkar ( ostwind,puma,M8,infantry halftrack,armored car,stuart,cromwell ) tank gidiyorsa anti-tank bas vs. Aslında temel bu akdar basit. Ve tabii ki en iyi öğretmen pratik pratik pratik... Görerek anlayacaksın bir sürü şeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mczaga Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://cgi.ebay.com/Company-of-Heroes-Tales-of-Valor-pc-game-licence_W0QQitemZ260397575084QQcmdZViewItemQQptZUK_PC_Video_Games_Video_Games_JS?hash=item260397575084&_trksid=p3286.m63.l1177 ben bi arkadaşım buradan sanal kart ile aldık 30 ytl ye geldi 12 saat içinde geldi key maile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 campaingi cok yalan olmuş 3-4 saatte max bitiyo 3 bölümde... multi daha deniyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Venator cevabın için teşekkür ederim ancak bir sürü replay indirdim hiç biri oyun içinde çıkmıyor versiyon farkından dolayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Steam'de satışa sunuldu sonunda! Eğer son patch'i yaptıysanız sadece çok küçük birşey indiriyor bu arada 100 MB diyordu hala indirme aşamasında ama sanırım bir sorun olmadan campaign'e başlayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya acilen yeni patch lazim... oyle kabus buglar var ki aklim ermiyor nasil gecmis test phaseden. Cloak PaK ve T17 imbaliklari cok fena :/ PAK: http://www.youtube.com/watch?v=RQnld7fnC4M&eurl=http://www.gamereplays.org/community/index.php%3Fs%3Dfc749de83504c0bea3e323430a9750ce%26showtopic%3D483691%26st%3D40&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Haberiniz vardır belki ama Eastern Front diye bir mod çıktı.Artık oyuna sovyetler dahil.Biraz oynama fırsatım oldu sovyetlerle ve beğendim diyebilirim.T-34'ler, Katyusha'lar hepsi var.Tavsiye ederim denemeyenlere. Eastern Front Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar