di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Selam, Boyle bir oyun vardi, lol diye. Gulen bir surati belli bir bolge icinde surekli birseylerden kaciriyorduk. Hatta sidik yaristiriyorduk burda scor'lari submit edip. Biri hayvanlik edip dunya siralamasina girmisti yanlis hatirlamiyorsam -Apache olabilir belki? Var mi oyunu hatirlayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 su an okuldayım ama evdeki bilgisayarda olması lazımdı flash olarak, silmediysem tabii =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Flash oyunu degildi ama sanki o ya. Ufak bir exe'ydi diye hatirliyorum. (Exe olan flash'da degildi =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet evet, oyun exe idi.. bulun da oynayalım tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BEN BU OYUNU TAM 1.5 SENEDIR ARIORM NETTE. AMA YOK. EGER BILGISAYARINIZDA OLUPTA UPLOADLAMAZSANIZ AJDAR YESİN SİZİ. sorry caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://lol-game.com/lOl.exe Abi aglicam ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 topici aradım baya bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.newfreedownloads.com/imgs/3180-w520.jpg ise bahsettiginiz oyun adi lol tournament Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ehueh, exe'ymis ben de yeni gordum =), flash seklinde tuttugum ufak oyunlarla aynı klasorde tuttugum icin flash diye kalmıs aklımda =), sapık gibi oynuyordum bi ara bunu eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 AHANDA BU! Buldum lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 way be ben bi ara dunya 4.suydum bunda. şimdi oynasam oynayamam heralde okdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yalniz kapisamiyoruz eskisi gibi cunku oyuna ait domain'ler dusmus. Artik yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ewt farkettim onu ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Vista x64'te bir kere açılıyor, yanınca da bir daha açılmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Vista x32 dede aynı olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 linuxte süper çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bunneh said: Vista x32 dede aynı olay var bendeki vista x32'de calısıyor normal bicimde, ama sitesi yalan oldugu icin post top score falan yapamıyorsunuz tabii... upload ediyim bendekini, vista x64'te de duzgun calısır belki... edik: http://rapidshare.com/files/160946381/lOl.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kfg said: Bunneh said: Vista x32 dede aynı olay var bendeki vista x32'de calısıyor normal bicimde, ama sitesi yalan oldugu icin post top score falan yapamıyorsunuz tabii... upload ediyim bendekini, vista x64'te de duzgun calısır belki... edik: http://rapidshare.com/files/160946381/lOl.exe x32 de çalışıo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 walla 35 im war şimdilik. ama 100 ustu gorurum yakında :D edit: 48 oldu. yavas yavas artıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 61 sn ve giderek artıo. ee baska oynayan yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 49 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 51 bu gecelik yiteer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 wuhu 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oha hatırladım gece gece sarmassam iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar