Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kovboy bebop gibi yemek mi olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kokoreç daha güzel o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 -ABOOOVVV!! HÜSNÜÜÜ BENİ DUĞYUYON MUU!! bağırmadan, kapışmadan, laf atışmadan.. havayollarına çıkan yemeklerin belli standartları karşılamaları gerektiği için kullanılan malzemeler fazlaca işlenmiş olmak zorunda, haliyle tadları mükemmel olmaz. fakat müşteriyi memnun etmek adına hoş bir adım. ekonomi sınıfına ise midye tava istiyorum, stad köftesi istiyorum bi de. ama hostes falan yapmayacak, içeride bıyıklı amcayı görücez. uçağa binerken de thy atkısı satsınlar ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sg-1 said: o zaman da iskender, bursa, eşcinseller tümevarımı olurdu :P hiç acımam dönerciler federasyonuna veririm seni takıp döndürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 matama said: sokayim pidesine new york istanbul ucusu delta 3000 bin dolar thy 5500 dolar ucaklar hemen hemen ayni, ikisindede koltuklar yatak sekline giriyor ikisindede ozel tv var sadece thy de baklava var eksta simdide pide varmis gec lan thy yi yemisim deltada özel tv? deltanın koltukları rahat? sen olayları birbirine karıştırmışsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 2,5 ay kadar önce deltayla istanbul-newyork uçuşu yaptım..Bi rahatlık göremedim açıkçası=) tabi ben züğürt olduğumdan ve economy class ta uçtuğumdan olabilir. Economy classta ne veriyolarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 matama said: sokayim pidesine benzer birşey görmüştüm sanki bir sitede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bahsi gecen yer business class adamınbiri said: matama said: sokayim pidesine new york istanbul ucusu delta 3000 bin dolar thy 5500 dolar ucaklar hemen hemen ayni, ikisindede koltuklar yatak sekline giriyor ikisindede ozel tv var sadece thy de baklava var eksta simdide pide varmis gec lan thy yi yemisim deltada özel tv? deltanın koltukları rahat? sen olayları birbirine karıştırmışsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 thynin yeni ucaklar iyi ama ayak alani az, her koltuga tv koycaz diye koltugun altina essek kadar kutu koymuslar, ayak sokamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 çantama atarım pidemi de baklavamı da yirim uçakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 cocukta yaparsin kariyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 salgam serviside olsun su mereti icmeden ucamiyorum yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 "sıra gecesi" canlı dinletisi tüm uçuşlarda stanart hizmet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kaldirin lan koltuklari sedir serin, oba cadiri havasi essin gozlemecide derhal bulunsun kultur bu tanitmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Viktor said: salgam serviside olsun su mereti icmeden ucamiyorum yahuu sen zaten uçamıosun .yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar