soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oyun oynamaktan başka neler yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 film izlenir.... git 127635127 tane kirala, görüntü kalitesini check et almadan. ha bide altyazı mı tr dublaj mı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 format atılır.. ühühühü yaw 1600'lü yıllardan kaldığını düşündüğüm hiçbir şeyi çalışmayan lepitapa format atıyorum..montla sıçsam bu kadar koymazdı ha.. bios'ta usb'den başlat falan da yok linux falan kuramıyorum bile.. böhüe yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 masaüstündeyken boş bir yere sağ tıklanıp yenile yapılır. ardından tekrar edilir ve tekrar edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 solüter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yenilemekten bıktım zaten desktop'u. death note izlicem karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 4 yıllık ekran kartının aslında fan a sahip olduğu öğrenilebilir yanan ekran kartının temizlenerek kurtarılamayacağı da bile bile ekran kartı temizliği yapılabilir *üzülür* *noob değilmiş taklidi yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dizi veya anime izlemek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Çizgi roman yığılabilir, cbr reader yardımıyla sonra. Ama alışması zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 e book okunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paint, mayın tarlası, ses kaydı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Raincloud said: Paint, mayın tarlası, ses kaydı fln. ne salak bişidir ama yapmadım diyen yalan söyler ses kaydını :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sess sesss.. bööö sees123. baba bak çalışıo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sesimin guzel olduğunu zannedip favori şarkılarımın içine etmeye yaradı o ses kaydı zımbırtısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 winamp playlist en baştan düzenlenir ki bu saatler değil günler alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar