dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 biliyo musun sıkıldım. beklemek hoşuma gitmiyo. mesajlarını, aramanı, gelmeni, opucugunu beklemek her sey beklemek uzerine kuruldu hayatımda son zamanlarda. benim beklemem senin de beklemen demek aslında ama sana koymuyo hic sanki neden boyle sıkılsam da neden son veremiyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 "beklemeyıde bekletmeyıde sevmem" bu ozlu sozumuz kıme aitti??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi kiz goz gore gore tukeniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 "güzel" mi? nesi guzel bunun=/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Anelor said: abi kiz goz gore gore tukeniyor ya ömrüm cürüdü gercekten=// ne ya bu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ömrün çürümesin diye daha fazla, en başta kendi iyiliğin için dunnocum, uzaktan ilişkiye sor vericektsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 elimde olsa uzaklıga son versem. ama uzaklık kalıcı ilişkiye mi son demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 "hayatımın erkeği aşığım çok daha iyisini bulamamam" diyorsan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Evet, paticikte yakın mesafede olabilecek çok erkek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dynun said: "hayatımın erkeği aşığım çok daha iyisini bulamamam" diyorsan başka Öyle bir dünya yok dinan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kadınlar böyledir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ama.. arda.. ama ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dynun said: "hayatımın erkeği aşığım çok daha iyisini bulamamam" diyorsan başka daha iyisini bulabilir miyim bilmiyorum ama daha iyisini hakediyroum. hayatım boyunca surmesini de kesinlikle istemem ama seviyorum da ama sevmedigim cok seyler de yapıyo. varlıgını seviyorum galiba. bagımın oldugu birinin bulunmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aşık olmaya aşıksan sevgilinin kim olduğunun pek önemi kalmıyor aslında. kabullenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dynun said: aşık olmaya aşıksan sevgilinin kim olduğunun pek önemi kalmıyor aslında. kabullenmek lazım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aşka aşık olmak nazım hikmetin bi dizesinde vardı sanki böyle bişey çıkaramadım şiiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 asık olmaya asıgım ama benden hoslananların yuzde 90ının fln tersliyorum. ask mı buyrun gelin diyemiyorum herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 asık olmayı cok sevsem de zor buluyorum askı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dynun said: "hayatımın erkeği aşığım çok daha iyisini bulamamam" diyorsan başka vah yavrum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aşk bir oyunsa ben noobum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bende bug abuserım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Quel-Thul said: bende bug abuserım sen açıklarını bılıyorsun ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şu patiye yazdığın o kadar aynı tarzın şeyin birini çocuğa söylesen hadise bitecek de hadi bakalım. hayır çocuk bi pati hesabı alacak, okuyacak, aman allahım meğersem bi canavar yaratmışım diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hala aşka çok fazla değer veriyorsun.duygulara çok fazla değer veriyorsun . hayata yaşlı gözlerle bakma .psikopatların,manyakların,çakalların dünyasındasın , hala daha harikalar diyarında değilsin. benim içimden bunları demek geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar