bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Deli olucam 1 haftadır müzik dinlerken film izlerken bi sms sesi geliyor dı dıt dı dıt diye meşhur sms sesi. Bulamıyorum nerden olduğunu.Msn in altında kontor kazan falan diye bi reklam var ordan mı geliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 az önce banada geldi o ses . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 valla bana da geldi dedim radyo yayını yapan grisçiğimin cep telefonu falan mı öaldı dedim de. yok yani sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ohaa bende kafayı yicektım nerden gelıo dıye demek yanlız degılmısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 apatch kullanalım reklamları kaldıralım gider heralde.bendede oluyodu . şey ya reklamda 250 kontor verioruz tarzı bişey var o reklam yüzünden oluyo bütün herşey sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar