arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Efsane buluşmanın kestane radyo programı ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yeter şarkılaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dinleyemeyenler icin yazsin birisi konusulanlari. live blog yapin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 40 dakikadır dinliyoz, daha bi tane dedikodu duymadık. pankart ve dövizlerle taksime yürümeyi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Abi patiye girilmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 of şanslı 32 kişiden biriydim bişiler oldu radyodan koptum şimdi de giremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kim kimle sevistiyse soylesin abi, bu kadar olmaz, halk bilgiye ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 cuma gunu enson orcunla ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zhuhusahuahuahu zhuahuhau taylandlı faişe olayı zxhaush xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ZEGNALARIN EVİMİ AHAHAHAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 help gıremıyorum bırı buradan anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Arkası yarınlarla bu gece bitmez yalnız emre ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ozman ben yazayim burdan: zegna says: ses, hay allah. fazla yuklenmeden mi oluyo neden oluyo cozemedim ama arada bi yayin gidiyo yani, nasil olucak bu boyle. simdi hah tamam nerde kaldik cuma gunu aksam en son orcunla taksicilerle kapisip yol kenarinda asfalt makinesi kullanmaya calisinca, kadro: ben azmo orcun xaenin ekmek dori dorinin ev arkadasi, eve varabildik. ev en ust katta, kafam iyi oldugu icin, komsularin ekmek icin astigi poseti yaktim biri alev aldi. eve girer girmez sizdim. zabah uyandigimda yanimda saygin, gecenin kahramani, pha. yanimda taylandli fahişe gibi yatiyordu. yorgan belde erkek fahişe yani. once bi korktum, hala alkolun etkisiyle, idrak edemedim olayi, ondan sonra bi baktim yanda biri daha yatiyo, siritiyo boyle, bu kim derken, "ben osman" diyomus osso, ben de küfür edip sen orcunsun diyip kovuyomusum, ama sonra inandim millet yatti, sonra sly geldi, yataga sigmadi, kendisi iri oldugu icin. kaynasmaya basladik. partinin en can alici noktasi oglen kapi caldi ORASİ ZEGNALARIN EVI MI diye bi ses evet gel diyoruz herkes kapiya toplandi, merak icinde bekliyoruz. ayak sesleri cogaldi. meraba, filan, uzun boylu esmer bi arkadas geldi boyle. kim oldugunu hala bilmiyoruz tabi. kim oldugunu sarkidan sonra soylicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi bu ne ya harcaniyosun git magazin programi falan sun aheuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 düşmem ve girememem ders çalşmam için bi işaret olsa gerek. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dory +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Zegna reklamm al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ehu tenks aplacim. elimizden geldigince hizmet ediyoruz işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dory said: ozman ben yazayim burdan: zegna says: ses, hay allah. fazla yuklenmeden mi oluyo neden oluyo cozemedim ama arada bi yayin gidiyo yani, nasil olucak bu boyle. simdi hah tamam nerde kaldik cuma gunu aksam en son orcunla taksicilerle kapisip yol kenarinda asfalt makinesi kullanmaya calisinca, kadro: ben azmo orcun xaenin ekmek dori dorinin ev arkadasi, eve varabildik. ev en ust katta, kafam iyi oldugu icin, komsularin ekmek icin astigi poseti yaktim biri alev aldi. eve girer girmez sizdim. zabah uyandigimda yanimda saygin, gecenin kahramani, pha. yanimda taylandli fahişe gibi yatiyordu. yorgan belde erkek fahişe yani. once bi korktum, hala alkolun etkisiyle, idrak edemedim olayi, ondan sonra bi baktim yanda biri daha yatiyo, siritiyo boyle, bu kim derken, "ben osman" diyomus osso, ben de küfür edip sen orcunsun diyip kovuyomusum, ama sonra inandim millet yatti, sonra sly geldi, yataga sigmadi, kendisi iri oldugu icin. kaynasmaya basladik. partinin en can alici noktasi oglen kapi caldi ORASİ ZEGNALARIN EVI MI diye bi ses evet gel diyoruz herkes kapiya toplandi, merak icinde bekliyoruz. ayak sesleri cogaldi. meraba, filan, uzun boylu esmer bi arkadas geldi boyle. kim oldugunu hala bilmiyoruz tabi. kim oldugunu sarkidan sonra soylicem YAZ KIZIM http://www.moralhaber.net/resimler/haberler/1922.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tanrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sarkiya noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmo baglanıcak yayına skyp den ayarlıyoruz :) ema abla 2 sarkı daha sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 azmom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 düşmştüm ama şimdi her şey normal gidio umarım şanslı 32 de kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi adam i kissed a girl çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar