mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 accounttan bahsedersek bir adet gnome warrior vardır. lvl 70 filandı sanırsam ama çok kraldır Journeyman Rider achievementı yapılmıs durumdadır yani rahat rahat 30 lvl mountunuza binebilirsiniz karakterim süperdir yani levelına göre herkesi eziyo şahsen ben STV de quest yaparken bi kere bile ganklenmedim gerçi bi kere böyle kurukafa olan bi tip ganklemişti ama o sayılmazdı!!11! karakterlerde süfer epixler vardır böyle geçen gün kafasız atlıadamdan düşen bir yüzük vardır spell power veriyo ama bence çok güzel oluyo karakterde 3000 armor ve 7200hp vardır rage genelde 0 oluyo ama onu arttıramıyorum bi türlü eger alıcak olan arkadas varsa birlikte arastırırz onu arttırmanın yolunu neyse işte ben bu accountu arkadastan hacıladım ilk bi ay beleş vardı sonra kredi kartı bulamadım filan oynıyamadım maili ve gizli cevabı filan yok bence ama sorun olmaz tabiki (di mi?) eger sormak istediginiz sor varsa buraya yazabilirsiniz fiyat olarak da 900ytl düşünüyorum az bi pazarlık payı vardır tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 öm attım ilgileniyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ok. alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaş fiyatı düşürmedi. 900 biraz fazla geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 valla sen almıyorsan 900 e atlarım ben bu gnome'a. kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ha voryır dişi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ne o benden bi tane fazla madalyan var diye adam mı oluyosunuz?!??!! 900 çok geldiyse alma yorum yazma buraya ne diye trolluyosun topici !!!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaşım voryor dişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 evet arkadasım tabiki dişi çok güzel kahverengiye kaçan gri saçları var çok sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ok. hesap no vs iletişime geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 biz arkadasla prensipte 878 ytl ye anlastık ama eger fiyatı arttıran varsa ona da satabilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 arkadaşım armory vermemişin versene, ayrıca ne biçim karakter bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Emine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 armory açılmıyo üstteki armory fake!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 50 yetele veririm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 trolleyecek başka yer bulamadınızmı ? yani troll yapanlar genelde ban görüyo ama dokunmöuyorum bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar